Kadi, 32

Ujutan sind kohe suvise peo riietuse ideedega üle, kuid lõpliku otsuse pead siiski ise tegema. Olgu see siis ajendatud su isiklikust maitsest või tingimusest, et suvepeo riietust peaks saama edaspidi veel korduvalt eri situatsioonides kanda. 

Ülikonna ja kleidi vahel valimine ongi ääretult keeruline, sest mõlemad on võrdselt moes. Vali ühele peole minemiseks ülikond ja teist väisa kleidis. Kuid annan sulle ülikonna kandmiseks idee, mis garanteerib kõrgeimad stiilipunktid. Sobita pintsaku alla samas stiilis vest, ja kui palav hakkab, siis saadki olla vesti ja pükstega. Pintsaku reväärile võid kinnitada suure kangast kunstlille. 

Kleitidest sobivad pidulikuks puhuks näiteks suured lipsud, hõbedased sillerdavad kangad (mida kombineeritakse näiteks valge või helesinisega), hiiglaslikud lilled, aga ka lihtsad kukkuvad lõiked, drapeeringud ja satiin. Otse loomulikult on alati hea valida midagi mugavat ja laia lõikega, mille alla sel hooajal sobivad ideaalselt madalad kingad. Omal kohal on ka lihtne must kleit, mille selle suve kaaslasteks on suur randmeehe ja metallikkott. 

VEST, 99.95, My Essential Wardrobe, boozt.com
VEST, 179.95, Hugo, boozt.com

KLEIT, 425.–, Reiss, boozt.com
KLEIT, 59.99, Gina Tricot, boozt.com
KLEIT, 249.–, Malina, boozt.com

KLEIT, 575.–, Ganni, boozt.com
PINTSAK, 269.–, Gestuz, boozt.com

KLEIT, 279.–, Ralph Lauren, boozt.com

KOTT, 325.–, Gestuz, boozt.com

Rubriiki „Moedisainer vastab“ toetab Boozt.

Jaga
Kommentaarid