Täna leiab Tallinn Design House`ist ligi 130 Eesti brändi loomingut: moe-, ehte- ja nahakunsti, kodumaist kosmeetikat ning disaintooteid ja mööblit kodu sisustamiseks. Koostööd tehakse ka lähiriikide disaineritega – hetkel on nii Tallinn Design House’i esindusruumis kui veebipoes esindatud Läti ja Ukraina brändid.

Lisaks esinduslikule väljapanekule pakuvad Tallinn Design House’i asjatundlikud müügiassistendid klientidele moe- ja disaininõu. Disaineritele ollakse ühisturundus- ja ekspordiplatvormiks ning pakutakse koostöövõimalusi rahvusvahelistes projektides. Tallinnasse tuleva turisti jaoks on Tallinn Design House esimeseks väravaks avades ukse Eesti disainimaailma. “Teeme kõik selleks, et nii meie esindusruumis kui veebipoes oleks kliendil hea aega veeta,” sõnas esindusruumi vanemmüüja Natalja Batejeva.

Kodumaine disain on ajas vastupidav, kvaliteetne ning ihaldusväärne ka aastate pärast.

Tallinn Design House’i soov on tuua eksklusiivse kuvandiga disainimaailm tarbijale lähemale, et kõik julgeks esindusruumi uksest sisse astuda ja Eesti disainist osa saada. “Disaintoodete soetamine ei ole juba ammu vaid priviligeeritute pärusmaa. Meie tootevalikus on midagi igas hinnaklassis, et pakkuda alternatiivi kiirmoele ja kutsuda kliente üles jätkusuutlikumalt tarbima,” rääkis Natalja.  

Viimastel aastatel on jõudsalt populaarsust kogunud Tallinn Design House’i PRE-loved sektsioon, kus leiab juba kasutuses olnud, ent suurepärases korras olevaid Eesti disainerite poolt loodud esemeid. “Soovime PRE-loved sektsiooniga tuua ringmajandusliku mõtteviisi nii disaineritele kui ka klientidele lähemale ning tõestada, et kodumaine disain on ajas vastupidav, kvaliteetne ning ihaldusväärne ka aastate pärast,” sõnas Natalja.

Küll aga ei seisne PRE-loved ehk armastusega-heade-asjade platvorm ainult Eesti disaini ringluses hoidmises, vaid sektsioonist leiab ka disainerite eelmiste kollektsioonide näidiseksemplare.

Eesti disain on silmapaare lummanud nii Euroopas, USA-s kui Araabia Ühendriikides.

EXPO2020 Eesti paviljonis Dubais sai 2021. aasta detsembrist imetleda Tallinn Design House’i Eesti disaini tutvustavat foto- ja videoprojekti “Kummardus”. Foto- ja videojutustus kulgeb läbi Eesti värvikate aastaaegade, siinse looduse, kultuurilise identiteedi ja traditsioonide. Piltidega läbitakse 26 erilist paika üle Maarjamaa ning ehedalt kerkivad esile nii meie loodusele iseloomulikud öö ja päeva võitlus, suvised õievaibad kaunitel aasadel kui ka talvekülmas jäätunud joad.

Mõned kuud hiljem, 2022. aasta kevadel esitles Tallinn Design House “Kummardus” projekti New Yorgi Eesti Majas. Lisaks foto- ja videoprojektile rõõmustas külalisi ka Tallinn Design House’i pop-up väljapanek, mis pakkus väliseestlaste koduigatsusele leevendust ning koos jõuti tõdemuseni, et Eesti disainerite tooted on hästi tuntud ja ihaldatud ka Ameerikas.

Kummardus näituse avamine 2020 Dubais

17. mail kell 16 peab Tallinn Design House esindusruumis Rotermanni 14 juba seitsmendat sünnipäeva, kuhu on oodatud kõik Eesti disaini huvilised. Tähistame üheskoos Eesti disaini jätkusuutlikkust ja naudime mõnusat seltskonda.  

Hoia Tallinn Design House`i tegemistel silma peal kodulehel ja Instagramis.

Jaga
Kommentaarid