Lisaks arutlesime teemal, kas Thierry Neuville’i vingumine stardipositsioonide ebaõigluse teemal - pooliku hooaja tegevad Toyota ässad Sebastien Ogier ja Kalle Rovanperä stardivad neljapäeval ja reedel viienda ja seitsmendana, belglane ise esimesena - on õigustatud.

Kuulame Peebu muljeid testikatsest ja Portugalist üldse, räägime, mida saatejuhid vahepealse aja jooksul ralliga seoses põnevat on kogenud-teinud-näinud ning mõistagi teeme hooaja viiendaks WRC etapiks ennustusi. Tervitame ja tunnustame ka TV3 reporterit Karl-Johannes Kõivu, kes võttis vastu julge väljakutse istuda Rally Estonia radadel Urmo Aava kõrval piloodikohale ning kihutas Toyotaga palgihunnikusse.

Saatke meile ikka oma küsimusi, mõtteid ja ettepanekuid aadressile kuueskaik@delfi.ee. Küsimused loeme ette ja arutleme nende teemadel järgmistes saadetes juba reedel, laupäeval ja pühapäeval.

Head kuulamist!

Kõik Delfi Tasku saated on leitavad ka Spotify’st. Kõige mugavamalt saad uued episoodid kätte Delfi Tasku äpist, mis on alla laetav Google Play’st ja App Store’ist. Delfi Tasku veebikeskonna leiad siit!