Juliette Binoche andis Meryl Streepile auhinna üle.

„Ma olen nii tänulik, et te ei ole mu näost veel tüdinenud.“ Oma kõne lõpetas ta enda ema tsitaadiga. „Mu ema, kellel oli enamasti kõiges õigus, ütles mulle kord: „Meryl, kallis, küll sa näed, et see kõik läheb nii kiiresti. Nii kiiresti.“ Lähebki. Väljaarvatud mu kõne, mis on liiga pikk.“

Meryl Streep Cannes’i filmifestivalil aastal 2024

Näitlejatar on festivali jooksul paljastanud ka fakti, et kui ta esimest korda Cannes’i festivalile tuli, öeldi, et tal läheb vaja üheksat ihukaitsjat. Streepile tundus see absurdne, sest tal polnud kunagi ühtegi olnud. Toona oli aeg teine ja nüüd nendib Streep, et võib-olla oleks olnud hea, kui turvavaid silmi oleks ümber olnud suisa kaksteist paari. Naine sai toona korraliku šoki, milline tung näitlejate järele oli. „Ma kartsin nii väga. Olin füüsiliselt hirmul, sest ma ei ole ju mingi rokkstaar.“

Meryl Streep kandis 2024. aasta Cannes’i filmifestivalil Diori kleiti.

Streep on selleaastasel festivalil pakkunud ka imelist moemängu. 74aastane naisterahvas teeb paljudele stiilipuhtusega silmad ette.

Enne 1989. aasta Cannes’i festivali oli Meryl Streep saanud juba kaheksa Oscari nominatsiooni ja võitnud kaks Oscarit. Nüüdseks on ta enim nominatsioone (21) saanud näitlejatar. Kodus on tal kuldseid kujukesi kolm.

Meryl Streep 1989. aastal Kuldgloobuste galal

1980. aastal kaotas ta oma Oscari tualettruumi. Selle leidis järgmine tualetti läinud inimene, kes selle lahkelt Streepile tagastas.

Allikas: People

Jaga
Kommentaarid