Aga kuidas need toimivad? Nature Media päikesekapslid Suncaroten Strong ühendavad endas kolm võimsat taimset pigmenti: astaksantiin, lükopeen ja beetakaroteen. Need koostisosad on tuntud oma antioksüdantsete omaduste poolest, mis kaitsevad nahka UV-kiirguse kahjulike mõjude eest ja parandavad naha vastupanuvõimet.

Astaksantiin – võimas antioksüdant, mis kaitseb nahka ja rakkude tervist.

Lükopeen – aitab neutraliseerida vabu radikaale ja kaitseb nahka UV-kiirguse kahjustuste eest.

Beetakaroteen – toetab naha tervist ja parandab päevituse tooni.

Astaksantiin: superkangelane antioksüdantide seas

Astaksantiin on selles kolmeses liidus eriline superstaar. Seda peetakse üheks võimsamaks looduslikuks antioksüdandiks, sest on 54 korda tugevam kui beetakaroteen, 65 korda võimsam kui C-vitamiin ja 14 korda tugevam kui E-vitamiin. Kujutage ette, et see antioksüdantne superkangelane rändab läbi teie keha, jõudes iga rakuni, pakkudes neile kaitset seest ja väljast. Lisaks oma erakordsetele kaitseomadustele on astaksantiin ka tugev põletikuvastane aine.

Suncaroten Strong

Päikesearmastajatele loodud

Suncaroten Strong on ideaalne valik neile, kes tahavad oma suve veeta õues seigeldes või rannas peesitades. Kõik teavad, et päikesekreemi tuleb olenemata kaitsefaktorist iga paari tunni tagant uuesti peale kanda, eriti siis, kui tahad end vahepeal meres jahutada. Pidev kreemitamine võib aga lõpuks muutuda tüütuks ja tülikaks. Lisaks jätavad paljud päikesekaitsetooted naha kleepuvaks ja rasvaseks, mis on eriti ebameeldiv siis, kui liiva peal päevitada tahad.

Kui aga alustad Suncaroten Strongi kapslite kasutamist, muutub nahk tugevamaks ja vastupidavamaks. Kuna kapsleid tuleb võtma hakata vähemalt kolm nädalat enne intensiivse päikese käes viibimist, on just praegu viimane aeg alustada, et oma nahk puhkuseperioodiks ette valmistada.

Suur pluss Suncaroten Strongi võtmise juures on veel see, et beetakaroteen kapslites aitab olemasoleva päevituse tooni muuta sügavamaks ja kestvamaks. Lisaks aitab see toode kaasa ka naha D-vitamiini sünteesile, pakkudes täiendavat kaitset ja tuge, ilma et see takistaks vitamiini loomulikku tootmist.

Päikesepaiste ootab!

Kas unistad rannapuhkusest, kus liiv on pehme ja päike paitab õrnalt su palet? Või soovid lihtsalt olla valmis suveks, tervitades päikest tervislikuma ja turvalisema päevitusega? Suncaroten Strongi päikesekapslid on usaldusväärne lahendus. Need on loodud vastama sinu mitmekülgsetele vajadustele, pakkudes tõhusat kaitset ja ilusat päevitust, ilma et peaksid ohverdama oma tervise või ilu.

Suncaroten Strongi päikesekapslid leiad Bioplaneti e-poest.

Jaga
Kommentaarid