Kuidas on õige käituda olukorras, kus mees ja naine mõtlevad, kuhu välja sööma minna. Kes peaks otsustama? Mida naised tegelikult mõtlevad, kui nad restorani ettepanekule „ei tea“ vastavad? Vastus ajab Hendrikul ja Robertil juhtme täiesti kokku.

Mehed on veendunud, et naistele tuleb tähtpäeval lilli viia, seda ütlevad ka nende isad Riho Terras ja Üllar Saaremäe. Marleen üllatab aga sellega, mida tema meesterahvalt ootaks.

Seekordses episoodis joonistub välja nii mõnigi meeste ja naiste erisus, mis külvavad meestes omajagu segadust. Samuti selguvad nii mõnedki isade ja poegade omavahelised sarnasused ja erinevused.

Taskuhäälingusaate „Meeste pilk“ koostööpartnerid

Saate valmimist toetasid Coolbet ja SpokersBowl – pokkerisõpradelt pokkerisõpradele! Tutvu reeglitega ja mängi vastutustundlikult.

Saatejuhid riietas Reserved.

Kvaliteetsed ja puhtad Lamberts®-i toidulisandid Inglismaalt, sobilikud tervele perele. Sooduskoodiga „Mehepilk20“ saab 20% soodustuse ja tasuta tarne.

Meeldejäävad üritused ööklubis Venus.

Jookidega varustas eDrinks. Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga! Alkohol võib kahjustada Teie tervist!

„Meestepilk10’“ sooduskood kehtib edrinks.ee e-poes ja annab ühekordse –10% soodustuse. Sooduskood ei kehti juba soodushinnaga toodetele.

Logi sisse ja/või hakka Delfi Kogupaketi tellijaks, et vaadata täispikka saadet või kuulata seda podcast’ina!

Jaga
Kommentaarid