Showroomi avaüritusel tutvustati külalistele Mesoesteticu brändi ja demonstreeriti nende viimaseid tooteinnovatsioone. Sündmus tõi kokku erinevad iluhuvilised ja professionaalid ning brändi eestvedajad ja koostööpartnerid. Ürituse programmi rikastasid brändi esindajate ja kosmeetikute poolsed toote- ja teenustetutvustused ning Mesoesteticu ilutreeneri poolt läbiviidud kohapealne näidisprotseduur. Lisaks toodetega tutvumisele mängis üritusel meeleolukat muusikat DJ ning maitsta sai põnevaid suupisteid ja kohapeal valmistatud kokteile. Showroomi avamisel jagati ka personaalseid kingitusi, et kohale tulijad saaksid just oma nahatüübile vastavaid tooteid ka kodus katsetada.

Mesoestetic: pidev innovatsioon meditsiinikosmeetikas

Mesoestetic sai alguse juba 1980. aastatel Barcelonas ning on tänaseni pühendunud esteetilise meditsiini vajadustele vastavate farmatseutiliste kosmeetikatoodete arendamisele. Brändi iseloomustab pühendumus kvaliteedile ja ohutusele: kõik nende tooted on dermatoloogiliselt testitud ja kliiniliselt tõestatud, mis kinnitab toodete efektiivsust ja turvalisust kasutajatele. Mesoesteticu tooted põhinevad biomimeetilistel peptiididel ja teistel aktiivsetel koostisosadel, mis aitavad aeglustada naha vananemisprotsessi ja parandada naha üldist tervist.

Täna on Mesoestetic laienenud enam kui 90 riiki, sealhulgas Eestisse, pakkudes laia valikut tooteid, mis käsitlevad nii päikesekaitset, vananemisvastast hooldust kui ka pigmendikontrolli. Showroomi avamine Tallinnas pakub lõpuks ka Eesti klientidele mugavat lahendust toodetega kohapeal tutvumiseks ning iluprotseduuridega professionaalide poole pöördumiseks.

Mesoestetic ootab huvilisi showroomis, aadressil Narva mnt 9, toodetega saab tutvuda lisaks showroomile ka brändi kodulehel. Lisaks pakuvad Mesoestetic toodetega näohooldusi ka Confido tipptasemel spetsialistid.

Jaga
Kommentaarid