Saa meeldetuletusi vee tarbimise kohta

Kuumadel suvepäevadel on äärmiselt oluline hoida oma keha piisavalt hüdreeritud. „Nutikell saab sellega aidata, andes regulaarselt vee joomise meeldetuletusi,“ räägib tehnoloogiaekspert. Nii ei unusta kella kasutaja oma tervist hoida ja võib olla kindel, et tarbitakse piisavalt vedelikku, et aktiivne olla ning ennast hästi tunda.

Kasuta kella abivahendina üritustel ja väljasõitudel

 Huawei Watch FIT 3

Suvi on täis erinevaid üritusi ja väljasõite, kus nutikell osutub väga kasulikuks. Mishina toob välja, et nutikella on võimalik kasutada nii sõnumitele kiirvastamiseks, kalendri meeldetuletuste saamiseks kui ka navigatsioonivahendina.

Ürituste, reisimise või festivalide ajal pole vaja muretseda ka selle pärast, et kotis täiendavaid laadijaid kella jaoks kaasas kanda, sest tänapäeval on mitmete nutikellade aku eluiga viidud eriti kõrgele tasemele. „Näiteks Huawei Watch FIT 3 aku peab tavapärase kasutuse korral vastu kuni seitse päeva ning maksimaalselt lausa kuni kümme päeva,“ selgitab Mishina ja lisab, et see nutikell ühildub nii Androidi kui ka iOS-iga.

Jälgi oma aktiivsust ja treeninguid

Suvi on ideaalne aeg väljas viibimiseks ja enda liikumisaktiivsuse tõstmiseks. „Nutikell aitab kasutajal jälgida oma aktiivsust kõigi suviste tegevuste käigus, olgu selleks ujumine, matkamine või rattasõit,“ räägib tehnoloogiaekspert ja lisab, et kuna paljud nutikellad on veekindlad, saab neid muretult kasutada ka vees olles. „Lisaks aitavad teatud kellade mudelid leida tasakaalu ka toitumise ja treeningu vahel, pakkudes terviklikku ülevaadet kasutaja füüsilisest aktiivsusest ning toitumisharjumustest.“

 Huawei Watch FIT 3

Kasuta võimalust puhkamiseks ja väljamagamiseks

Puhkus ja korralik uni on suvel sama olulised kui aktiivsus ning tervislik unerütm muutub eriti oluliseks just ringi reisides. Mishina toob välja, et nutikellad võimaldavad monitoorida kasutaja und, jälgides magamismustreid ja unekvaliteeti. „Selle põhjal saab teha paremaid otsuseid oma uneaja kohta, ärkamaks igal hommikul värske, energilise ja puhanuna,“ leiab ta.

Tehnoloogiaeksperdi sõnul on Huawei oma värske kella Watch FIT 3 abil viinud une monitoorimise järgmisele tasemele. „Selle teaduspõhine unejälgimissüsteem analüüsib unekvaliteeti ja võimaldab jälgida pulssi, vere hapnikusisaldust, hingamissagedust ning märgata ebatavapärast hingamist. Lisaks annab nutiseade näpunäiteid parema ööune saavutamiseks,“ selgitab Mishina.

 Huawei Watch FIT 3

Täienda oma riietust

Nutikell ei ole mitte ainult praktiline, vaid ka stiilne aksessuaar, mis täiendab nii igapäevast kui ka erinevateks sündmusteks valitud riietust. Olgu stiil sportlik, elegantne või lõbus – nutikellaga saab oma välimusele alati lisada viimase lihvi.

„Kella randmepaelu on võimalik vahetada vastavalt oma stiilile ja meeleolule. Lisaks saab muuta kella sihverplaati, et see sobiks ideaalselt kokku päeva outfit’iga. Randmepaelad võiksid olla kerged ja hingatavast materjalist, et tagada mugavus ka kuumadel suvepäevadel,“ ütleb Mishina.

 Huawei Watch FIT 3

Jaga
Kommentaarid