Alusmeik muudab naha ühtlaseks ja säravaks

Esimene samm täiusliku meigi saavutamisel on korralik ettevalmistus. Jvone Milano First Step Cuddle Primer Anti-Wrinkle Smoothing sära andev primer on alustuseks ideaalne, sest loob sileda ja veatu meigipõhja. See primer sisaldab antibakteriaalset batchiulit ja sügavniisutavat hüaluroonhapet ning sobib ideaalselt kuivale nahale. Lisaks täidab seee kortsukesi ja ebatasasusi ja värvitu koostis sobib igale nahatoonile.

Kanna primerit sõrmedega eelnevalt puhastatud näole justkui näokreemi. Enne jumestusega jätkamist, anna tootele mõned minutid imendumiseks.

Veatu jume on esmatähtis

Jvone Milano Wonder Puff - All Over Brightening Concealer peitekreem on eriti sametise tekstuuriga. Toode aitab peita silmade all olevad tumedad varjud, aga ka punnid ja muud ebatäiused. Lisaks sobib kergelt helendav peitekreem kasutamiseks ka valgustajana näo strateegilisteel aladel: amori-kaarel, kulmude all ja ninaseljal.

Näo kontuurimine defineerib

Kontuurimine annab näole kuju ja toob esile kaunid vormid. Jvone Milano Wonder Puff - Liquid Contour Bronzer näo kontuurimiskreem, mis sisaldab nahka toitivat ja siluvat kookosõli, on ideaalne vahend lisamaks näole soojust ja sügavust. Kanna vedel kontuurimiskreem õrnalt põsesarnade alla, otsmiku ning juuksepiirile ja lõuajoonele, et luua loomulik ja defineeritud välimus. Hajuta hoolsalt kas pintsli või meigikäsnaga.

Vajadusel sega toodet jumestus-või peitekreemiga, et saavutada soovitud toon.

Põsepuna toob värskuse

Põsepuna on see, mis toob näkku sära ja muudab nooruslikuks. Jvone Milano Wonder Puff - Liquid Blush vedel põsepuna lisab jumele eriti kauni kuma. Kanna natuke põsepuna põsesarnade kõrgemasse ossa ja hajuta õrnalt sõrmede või pintsliga seestpoolt-väljapoole.

Tänu kergele konsistentsile saab seda kasutada ka silmadel ja huultel, võimaldades luua vaid ühe tootega julge ja mitmekülgse välimuse.

Sära tõstab esile

Enne näo puuderdamist lisa natuke sära! Jvone Milano Wonder Puff - Liquid Highlighter vedel särakreem toob esile näo kaunid kaared. Kanna highlighter põsesarnade tippu, ninaseljale ja kulmukaare alla. Paitagu sinu nägu päikesekiir või fotograafi välgusähvak, valguse käes toob toode esile sinu täusliku kauniduse.

Avatud kaelusega kleidi korral võid särakreemi lisada ka rangluudele.

Matt viimistlus kinnituseks

Peale kreemjate toodete kasutamist kinnita meik korrigeeriva Jvone Milano Mosaic Compact Powder mosaiik kompaktpuudriga. See tagab kauakestva tulemuse ning annab nahale pehmelt mati viimistluse. Kompaktpuuder püsib kaua peal ja hoiab ära liigse läike, tagades kauakestva ja täiusliku jume.

Kasuta pehmet pintslit, sega kõik puudri värvid ning kanna toodet õrnalt tupsutades nahale. Pööra rohkem tähelepanu piirkondadele, mis lähevad näos kiiremini õliseks. Enamasti on see T-piirkond.

Päikeseline jume loob terve välimuse

Et saavutada päikesekullatud naha efekt, kasuta Jvone Milano Tan On Maxi Compact Bronzing Powder kompakt-päikesepuudrit. Antioksüdantse toimega päikesepuuder annab nahale loomuliku ja päevitunud jume. Naturaalse tulemuse tagamiseks kanna puudrit otsmikule, oimukohtadele, ninale ja lõuale.

Pilkupüüdvad silmad on kõige kese

Silmameik on kogu jumestuse kõige väljendusrikkam osa. Jvone Milano Shadow Library Eyeshadow Palette lauvärvipalett pakub laias valikus toone, millega saad luua nii igapäevaseid kui ka glamuurseid look’e. Ära unusta kasutada kvaliteetseid pintsleid, et tagada ühtlane ja professionaalne tulemus. Meil on saadaval ka Jvone Milano pintslid, mis on ideaalne abivahend kaunite silmameikide loomiseks.

Mõtle hoolega läbi, mis tooni silmad sobivad sinu naha ning outfitiga. Juhul kui teed silmameigi ise, soovitame selle enne tähtsat sündmust paar korda läbi harjutada.

Täiuslikult täidlased kulmud raamistavad näo

Kulmud annavad meigile lõpliku viimistluse. Jvone Milano Brow Rules - Comb & Lift Brow Gel kulmugeel aitab kulmud terve päeva jooksul ideaalses vormis hoida. Kanna geel kulmudele, et anda neile vormi ja lisada tihedust. Tulemus jääb loomulik ja hoolitsetud.

Volüümikad huuled innustavad naeratama

Täiusliku meigi lõpetab särav huulepulk. Jvone Milano Glow And Plump- Shine Lipstick volüümiandev huulepulk on läikiva tekstuuriga ning tagab huultele meeldiva katvuse. Huulepulk sisaldab vaarika tüvirakke ja hüaluroonhapet, millel on volüümi andvad ja niisutavad omadused.

Yvone huulepulade valik on lai - kasuta huulepulka, mis sobib sinu üldise meigiga. Pea meeles, erk ja tume silm eelistab heledat ja kerget huult. Tume huul eeldab aga neutraalset silmameiki!

Meigi kinnitamine tagab kauakestva tulemuse

Meigi spetsiaalse spreiga kinnitamine on oluline, et tulemus püsiks terve päeva laitmatult. Jvone Milano Glow Water Long Lasting Make-Up Setting Spray sära andev näosprei kinnitab meigi ja annab sellele õrna sära. Pihusta spreid kergelt üle näo ja taga kaunis ning püsiv lõpptulemus.

Loo ise enda ilu

Macta Beauty pakub laias valikus Jvone Milano ilutooteid, mis aitavad teha pilkupüüdva ja kauakesteva lõpumeigi. Leia endale valiku hulgast sobivaimad ja tee eriliseks päevaks unustamatu pidulik jumestus!

Meie eesmärk on pakkuda sulle parimat ja aidata sul end mitte üksnes erilistel puhkudel, vaid ka igapäevaselt hoolitsetult ja kaunina tunda. Tutvu meie tootevalikuga lähemalt e-poes või külasta meie esinduskauplusi Mustamäel Kadaka teel, Rotermanni kvartalis, Kristiine, Rocca al Mare kaubanduskeskustes või UHIUUES Tartu Lõunakeskuse kaupluses.

Kuni 20.06 on Macta Beauty’s kogu kaup -15% ehk kiirusta!

Jaga
Kommentaarid