Fotodel ei olnud küll nende vanimat poega, kes neljakuusena samuti pulmapeost osa sai, aga beebirõivastest on noor mees päris kindlasti välja kasvanud.

Victoria lillal kleidil on lilleline õlaosa ja punane vooder. Selle autor on Antonio Berardi.

Tseremoonial kantud traditsioonilisema pulmakleidi tegi aga disainer Vera Wang. Moelooja nimetab seda ookeaniüleseks kleidiks, sest see lendas neli korda USA ja Inglismaa vahet. Kleidi korseti autor on kuulus Mr. Pearl. Wangi sõnul on korsetimeistri tööd tuntud selle poolest, et tema korseti kandja näeb välja uskumatult kõhn. Nimelt on nende tegumood samasugune nagu vanaaegsetel pihapingutajatel.

Kui Wang ise poleks nõus kunagi midagi nii ebamugavat kandma, siis Victoria suutis seda teha.

Beckhamid kohtusid heategevuslikul jalgpallimängul Manchester Unitedi mängijate puhketoas, kui Victoria oli 22aastane ja David 21aastane. Kaks aastat hiljem nad abiellusid.

Kaks kuud varem oli David Inglise jalgpallimeeskonnaga välismaal võistlustel. Hotellitoas vaatasid nad koos jalgpallur Gary Neville’iga telerit, kui ekraanil oli järsku üheksakümnendate menubändi Spice Girls muusikavideo. David oli öelnud selsamal hetkel Victoriale osutades: „See on minu tüdruk ja ma saan ta endale.“

David ja Victoria on nelja lapse vanemad.

Loe ka: FOTOD | Victoria Beckham: 24 aastat abielu, 15 kihlasõrmust

Jaga
Kommentaarid