Enne suvisele teatrietendusele minekut selgub, et jumestuskreem ja huulepulk on otsa saanud? Ole mureta, külastades veebilehte Suvine Must Reede, leiad kindlasti suveks sobiva jumestuskreemi ja värvika huulepulga soodsa hinnaga. Lisaks tasub pilk peale visata ka ripsmetuššidele ja aluskreemidele. Usume, et sul võib huvi tekkida veel mitme toote vastu.

Enne päikese kätte minemist tasub nahka niisutada päikesekreemiga. Soovitame Notino e-poe päikesetooteid, mis aitavad suvel naha eest õigesti hoolitseda ning seda päikesepõletuse eest kaitsta. Lisaks saad sealt soetada ka laste õrnale nahale sobivaid päikesetooteid.

Päikesekreemi võid soetada ka elukaaslasele, kellega koos rannas aega veedad ja võrkpalli mängid. Kuna päikesekreemi on tarvis kõigil pereliikmetel, on Suvine Must Reede hea võimalus kõik vajalik soodsalt ära tellida.

Lummavad suvised parfüümid

Kas märkasid, et parfüümipudel on tühjaks saamas? Sel juhul on hea aeg Notino veebipoes ringi vaadata, sest Suvisel Mustal Reedel on suveparfüümid meeldivalt soodsa hinnaga. Parimad tuntud parfüümibrändid nii meestele kui ka naistele toovad kindlasti sõõmu värskust.

Kui sõbral või sõbrannal on tulemas sünnipäev ja murrad pead, mida kinkida, siis meie Notinos soovitame parfüümivaliku kindlasti üle vaadata. Seal leidub klassikalisi suviseid pärle ja trendikaid valikuid, mis panevad silma särama igal kingituse saajal.

Täiesti loomulik on suvel tavapärasemast rohkem higistamine. Meil on olemas hea kvaliteediga rulldeodorandid, mis aitavad värsket enesetunnet hoida pika aja vältel. Miks mitte soetada deodorandivaru just Suvise Musta Reede kampaania raames?

Näita julgelt oma säravat naeratust

Lõbusatel hetkedel ja humoorikatel suveetendustel tahetakse ikka julgelt naerda ning naeratada, näidates oma kauneid valgeid hambaid. Sellise naeratuse eest tuleb aga hoolitseda iga päev, kasutades mitmeid suuhooldusvahendeid. Notino e-poest leiad elektrilised hambaharjad, mis aitavad puhastada hambaid parimal moel. Hambaharjadele on võimalik soetada ka uusi otsikuid.

Igapäevase suuhügieeni juurde kuulub ka sobiv hambapasta. Notinos leidub mitmeid valgendavaid ja tundlikele hammastele mõeldud hambapastasid, samuti hambaharju ja -pastasid pere noorematele liikmetele, muutes iga hambapesukorra meeldivaks ning toredaks.

Kaunid juuksed on isikupärane ehe

Juuksed on inimese hea väljanägemise lahutamatu osa. Olgu need pikad, lühikesed, sirged või lokkis, iga ilusa soengu eelduseks on hästi hooldatud kiharad. Oleme teadlikud, et suvisel ajal kulub suurem kogus šampooni ja palsamit juba sellepärast, et tavaliselt pestakse juukseid mõnevõrra tihedamalt. Seepärast leiad soodsad juuksehooldusvahendid ka meie Suvise Musta Reede pakkumiste hulgast.

Kui sinu sõbral või elukaaslasel on habe, mis vajab spetsiaalset šampooni ja teisi professionaalseid hooldusvahendeid, võid talle julgelt anda vihje külastada veebilehte Notino.ee, sest läheneval Suvisel Mustal Reedel on ka meestel kasulik sealsed pakkumised üle vaadata.

Kokkuvõte

Oleme siinses artiklis maininud mitmeid kategooriaid, mille tooted on saadaval Notino e-poes. Kõige olulisem on siit meelde jätta, et 2024. aasta suve parimad pakkumised kosmeetika, parfüümide, kehahoolduse, päikesetoodete ja veel mitmete teiste toodete näol muutuvad kättesaadavaks 12. juulil toimuval Suvisel Mustal Reedel Notino.ee veebipoes. Parima valik ootab sind ja soovitame infot jagada ka sõprade ning sõbrannadega.

Jaga
Kommentaarid