14.10.2024, 07:30
Tallinna nooblimaid restorane juhtiv Jaanika Tigasson karjääri algusest USAs: arvasin toona, et teenindusse lähed siis, kui oled luuser
Haavale soola, argisele vürtsi. Pisarad olgu kibedad. Uni magus. Kui nälg näpistab, siis elu isutab. Restoranižonglöör Jaanika Tigasson palub lauda.
FOTO: | Delfi Meedia, Krõõt Tarkmeel
Pikki aastaid võis kesklinnast Pirita poole sõites märgata Kadrioru pargi veerel maamärki möödunud aegade hiilgusest. Vapralt kõrguvat 19. sajandi puitvillat, mis jäetud meresoolaste tuulte räsida. Kui kunagise suveresidentsi aias viimaks hoogne ehitustöö algas – laudis võõbati hämarhalliks ning akende ette kerkisid vildikatoonides vitraažid –, tärkas lootus, et maja, mis surmale võlgu, ärkab taas elule.
Oled juba tellija?