Taylor Swift ja Travis Kelce

Travis kandis aga mereväesiniseid pükse, valgeid tosse ja Jacquemusi polosärki, millel ilutses Matisse’ist inspireeritud illustratsioon.

Ryan Reynolds ja Blake Lively

Blake Lively kandis Valentino pitskleiti ja sellega harmoneeruvat õlakotti. Tema abikaasa Ryan Reynolds kandis aga siniseid pükse ja valget üleskeeratud varrukatega triiksärki, mis paistis silma erilise krae ja kuldse nööriga palistuse poolest. Sama tüüpi käevõru ehtis ka mehe rannet.

Rohkem kui üks korsett

Kui hiljuti märkasime, et Taylor Swifti selle sügise lemmikuks on Šoti rahvusmuster tartan, siis tundub on tema südame on võitnud ka korsett.

Taylor Swift Vivienne Westwoodi kleidis

Kui naise kontserdile lisandus uus plokk, kus kõlavad uusima albumi The Tortured Poets Department lood, siis ilmselgelt oli selleks vaja lisaks koreograafiale ka uut kostüümi. Viktoriaanlikust ajastust inspireeritud valge lausejuppidega kleit pärineb Vivienne Westwoodi moemajast.

Taylor Swift VMA 2024 galal

Sama stilistikaga, ent tartankangast õhtutualetti kandis Taylor VMA galal. See kleit pärines aga Diori moemajast.

Taylor Swift

Need pole aga ainsad korrad, kui Taylor kannab korsetti. Sel sügisel oleme näinud teda suundumus oma kaaslase Travis Kelce’i jalgpallimängule. Naine kandis Versace lühikest teksakomplekti, kuhu kuulus ka korsett.

Jaga
Kommentaarid