Arnaultid
Bernard Arnaulti äritaju on selgelt ka tema laste geenidesse kandunud – ta juhib koos oma laste Delphine ja Antoine'ga (kes on abielus supermodell Natalia Vodianovaga) maailma suurimat luksuskaupu tootvat kontserni LVMH (Moёt Hennessy Louis Vuitton S.A). Kontserni olulisimad kaubamärgid on Christian Dior, Givenchy, Guerlain, Fendi, Marc Jacobs, Emilio Pucci, Loewe, Kenzo ja Donna Karan.

Della Valled
Filippo Della Valle asutas oma kingaäri 1920ndatel. Filppo lapselaps Diego Della Valle muutis äri rahvusvaheliseks ja täna tuntakse tema brändi Tod'si nime all. Samas äris on ka Diego vend Andrea Della Valle ja poeg Emanuele.

Fendid
Kuulus Itaalia nahkaksessuaaride bränd asutati Adele Casagrande poolt, kuid kuulsa Fendi nime sai see aastal 1925, kui Adele abiellus Edoardo Fendiga. 1999. aastal müüdi see LVMH'le, kuid igapäevast tööd juhib Fendis endiselt pereliige, Silvia Venturini Fendi (Adele ja Edoardo lapselaps), kes on ühtlasi ka Fendi legendaarse Baguette'i käekoti looja. Ka Silvia ehtekunstnikust tütar Delfina Delettrez teeb Fendiga aeg-ajalt koostööd.

Ferragamod
1912. aastal, pärast Napolis kingakunsti õppimist asutas Salvatore Ferragamo oma kodulinnas Bonitos kingapoe. Paari aasta pärast immigreerus ta Ameerikasse ja aastaks 1923 oli ta ka juba Hollywoodi staaride lemmik. Kui ta aastal 1960 suri, siis võttis tema äri üle lesk Wanda Ferragamo ning kaasas sinna kõik oma kuus last: Fiamma, Giovanna, Fulvia, Ferruccio, Leonardo ja Massimo. Tänapäeval veavad nimetatud äri juba koos enda järeltulijatega.

Laurenid
See on Ameerika moetööstuse üks tuntuim pere. Sünnijärgse nimega Ralph Lifshitz, disainis algselt mees rõivaid oma abikaasa Rickyle. Tänaseks on Laureni moeäri väärt ligi 14 miljardit dollarit. Praegu töötavad tema naine ja lapsed Ralph Laureni brändiga üle maailma.

Missonid
Ottavio Missoni ja tema naine Rosita asutasid moemaja aastal 1953 – viis aastat pärast seda, kui nad olid avanud oma kudumitöökoja Gallarates Itaalias. Nende tütar Angela Missoni on praegu Missonis peadisainer ja poeg Luca loovjuht. Paari kolmas laps, Margherita disainib Missoni aksessuaare. Lisaks rõivastele kuulub Missonile ka bränd Missoni Home.

Olsenid
Mary-Kate ja Ashley Olsen alustasid oma karjääri hoopis meelelahutuses, kuid on tänaseks maailmale tõestanud, et nende talent ulatub näitlemisest kaugemale. Aastal 2006 lansseerisid nad oma moebrändi The Row. Miljardi dollari äri Dualstar Entertainment omanikud on selgeks tõestuseks, et kaks Olsenit on parem kui üks.

Pinaultid
PPR, nüüd tuntud kui Kering (Keringi omandusse kuuluvad teiste seas sellised moemajad nagu Gucci, Balenciaga ja MqQueen), asutati 1963. aastal ärimees Franois Pinault poolt. Tema poeg Francois-Henri Pinault ühines Pinault Groupiga aastal 1987, mil ta töötas enne juhtkonda pääsemist mitmetes grupi ettevõtetes. Aastal 2000 sai ta Keringi asedirektoriks. Mees on abielus näitlejanna Selma Hayekiga, kellega neil on ühine tütar.

Versaced
Versace moemaja juhib praegu Donatella Versace, kes võttis äri oma vennalt Giannilt (moemaja asutajalt) üle pärast seda, kuid ta traagiliselt suri. Gianni asutas Versace'i moemaja aastal 1978 ja oli see oli tema juhtimise all nii 80ndatel kui ka 90ndatel.

Wertheimerid
Kas seostad Chaneli ainult Karl Lagerfeldiga? Tegelikult on maailma ühe suurima ja tuntuima moebrändi juhtimise taga aga vennad Alain ja Gérard Wertheimer. Meeste vanaisa, Pierre, soetas 1924. aastal 70% Chaneli parfüümiärist (sh ikoonilise Chanel No.5 parfüümi). Vendade duole kuulub veel pesubränd Eres, oma nahkaksessuaaride poolest tuntud Tanner Krolle ja mitmed Prantususe veiniistandused.

Refreeritud Harper's Bazaarist