Ära karda
Jah, lõhn on midagi isiklikku, kuid küsimus „Kas see ikka sobiks talle?“ ei saa olla küsimus, mis kogu aeg su peas vasardab. See lihtsalt rikuks kogu mängu ilu. Pealegi, inimestel on reeglina mitu lõhna – kui ka paned sellega totaalselt mööda, siis pole see ka maailma lõpp. Lõbutse ja katseta, see on kõigest üks pudel lõhnaõli!

Milline on ta stiil?
Riietumisstiil annab vihjeid ka inimese lõhnaeelistuste kohta. Kui su sõbrannale meeldib kanda massiivseid ehteid ja nahkrõivaid, võiks ka lõhnal rohkem „iseloomu“ olla, kui ta on aga daamilik, eelista rohkem klassikaliste lõhnanootidega parfüüme. Tegemist on tomboy-tüüpi preiliga? Otsi maskuliinsema touch'iga lõhnu.

Välista teatud lõhnad kohe
Õige parfüümi leidmine on nagu nõela otsimine heinakuhjast – ja isegi siis sa ei saa olla kindel, et otsid ikka õiget nõela. Tee oma elu lihtsamaks ja välista teatud lõhnakategooriad, mida sa tead kindlasti mitte töötavat. Su sõbranna vihkab tugevaid ja domineerivaid lõhnu? Tutvu pigem värskete ja lillelõhnalistega. Kui sa tead kindlalt, et miski ei tööta, oled teinud sammu nende suunas, mis võivad talle väga meeldida.

Mõtle formaadile
Pilk lettidele ja mõistad kohe, et lõhnu on saadaval väga erinevatel kujudel: spreid, roll-on'id, õlid... Klassika ehk pihustatava otsikuga pudel on kindla peale minek.

Ära alahinda pakendit
On ilmselge, et isikupärases pudelis olev lõhn tõmbab kingisaaja tähelepanu sellele ja tuletab sind meelde iga kord, kui ta selle poole vaatab, kasutamisest rääkimata. Parfüümispetsialistide sõnul on pakend lõhna visuaalne väljendus, vihje, kuidas see lõhnab.

Ole brändide osas tähelepanelik
Tasub kindlasti jälgida, mis brände kingisaaja armastab. Kas ta säästab Chaneli käekoti jaoks või rebib ajakirjadest Chloé reklaame välja? Tõenäoliselt oleksid Coco Mademoiselle või Roses de Chloé sobivad valikud!

Millised lõhnad on praegu populaarsed?
Miski ei saa põhjuseta bestselleriks. Pea igas lõhnu müüvas kaupluses on bestselleritele eraldi riiul ja kui sa ei leia seda, küsi klienditeenindajalt abi. Äkki leidub just seal midagi, mida otsid?

Allikas: Fashionista

Hea lugeja, milliseid on Sinu kogemused lõhnade kinkimisel?