Brasiilia: kookoskokteil
Unusta caipirinhad, Ipanema naised armastavad hoopis seda võlukokteili! Kasuta kord nädalas kookosõli sisaldavat juuksemaski ja loputa juukseid puhtaks vee asemel kookospiimaga! Su juuksed muutuvad pehmeks ja siledaks.

Argentiina: niisuta aloe veraga
Argentiinas hinnatakse kõrgelt pikki juukseid, mis lisavad naisele tubli annuse glamuuri ja sensuaalsust. Et pikki juukseid elujõulistena hoida, soovitatakse aloe verat kanda kas otse peanahale või segada seda šampooni sisse – tulemuseks on niisutatud ja säravad juuksed.

Mehhiko: ei mingit fööni
Kuivatad harilikult juuksed pärast pesemist fööniga kuivaks? Mehhikos mähitakse need aga õrnalt rätikusse ja kantakse seda seni, kui juuksed on täiesti kuivad. Ja kui pehmeks need nii kuivades jäävad...

Jamaica: kasuta lokirulle
Oled fööniga juba küllalt oma juukseid rikkunud, seega puhka sellest nüüd mõnda aega. Lisaks on see suvel täiesti asendamatu trikk, kui fööniga kuivatamiseks on lihtsalt liiga palav... Pärast pea pesemist keera pähe suured rullid ja lase juustel õhu käes kuivada. Kui rullid peast ära võtad, on su juuksed kohevad ja lainjalt lokkis.

Kanada: lokid, mis ei nõua pingutust
Saa võrratud lokid sel ajal, kui magad! Pese õhtul pead ja föönita juuksed 80% ulatuses kuivaks. Seejärel punu pähe kaks patsi. Hommikul haruta patsid lahti ja sea juuksed soovitud soengusse, kinnita juukselakiga. Tulemuseks saad loomulikuna näivad lokid (meenuta Kanadast pärit näitlejannat Rachel McAdamsit).

Hispaania: loomulikuna näivad salgud
Mis puudutab juukseid, on hispaanlannadel vähem-on-rohkem-suhtumine. Selle asemel, et võtta ette drastilisi stiilimuutusi (näiteks brünetist blondiks värvimist, mis nõuab väga palju vaeva ja hiljem ka vastavat hooldust), teevad nad juustesse teist tooni salke. Et vältida märgatavat juuste väljakasvu, värvitakse salgud erinevalt kõrguselt – nii on tulemus loomulikult ilus ka mõne kuu möödudes.

Šotimaa: kummelihooldus
Kas teadsid, et kummelitee kaitseb blondi juuksevärvi tuhmumise eest? Keeda kummeliteed, jahuta see maha ja pane see pihustiga pudelisse. Pihusta kummeliteed kuivadele juustele.

Inglismaa: võitle kahuga
Tänu niiskele kliimale on inglannade jaoks tõeline väljakutse niiskusega tekkiva juuksekahuga hakkama saamine. Need aga, kes kasutavad vastavat kahuvastast juuksespreid, võivad täiesti muretud olla.

Prantsusmaa: iluuni on geniaalne
Prantslannad teavad iluunest nii mõndagi! See seletab ka sealset ööseks pähe jäetavate juuksemaskide populaarsust. Samuti hindavad nad vitamiinide võtmist – ilu saab alguse seestpoolt!

Belgia: ära unusta kuumakaitse-toodet
Enne föönitamist või lokitangide/sirgendajate kasutamist peaks kindlasti kasutama toodet, mis sinu juukseid kuuma temperatuuri eest kaitseb. Boonused: need tooted aitavad sul hiljem ka juukseid soengusse sättida ja väldivad juuste õues kahuseks muutumist!

Saksamaa: õllemask
Sakslased on tuntud kui õlut armastav rahvas ja seda rakendatakse isegi iluhoolduses! Kalla spreipudelisse õlut ja lisa leiget vett, seejärel pihusta segu juustele. Hoia 20 minutit ja loputa. Korda seda igal nädalal.

Itaalia: väärtuslik oliivõli
Juuksetarkus, mida itaallased põlvest põlve edasi annavad, on liiga lihtne, et tõsi olla – kanna kord nädalas oma juustesse 1 tl oliiviõli. Pehmemad, elastsemad ja niisutatumad juuksed on sinu.

Rumeenia: magus juuksepalsam
Sinu juustes on heledad salgud? Sega oma palsamipudelisse 1 tl mett – varsti märkad, et su heledad salgud on säravamad kui varem.

Austraalia: eukalüptihooldus
Määri enne magamaminekut peanahale paar tilka eukalüptiõli – see ergutab juuksekasvu, niisutab ja annab sulle läikivamad juuksed.

Allikas: InStyle