Eau De Lacoste L.12.12 Jaune EdT 50 ml (55 €) puuviljaliselt aromaatse parfüümi positiivne energia, kirkus ja sära sisendavad pakatavat elurõõmu.

Boss Bottled Intense EdT 50 ml (66 €) on tulvil puiduseid ja vürtsikaid toone ning hinnaliste õlide võimsaid kontsentraate. Parfüüm on vähemagus, kuid luksuslik ning rõhutatult ja häbenematult maskuliinne.

Dolce & Gabbana Intenso Pour Homme EdT 40 ml (55 €) on otsusekindla mehe puiduhõnguline parfüüm, mille juhatavad sisse kiirgavad veenoodid ning basiiliku ja lavendli rohelised nüansid.

Läikivasse eebenimusta flakooni villitud Bvlgari Man in Black evib jõuliselt neo-orientalistlikku olfaktoorset signatuuri, mille dramaatiliseks märksõnaks on kõikehõlmav sensuaalsus.

Elegantselt maskuliinse parfüümi Ferré Black puiduselt vürtsikas kompositsioon muudab selle kandja absoluutselt vastupandamatuks.

Lanvin Eclat D’Arpege Homme EdT 30 ml (34,95 €) on elegantne, kontrastsete nootide segu tsitrusest, aromaatsetest ürtidest, lillenootidest, puidust ja muskusest.

Issey Miyake L’Eau D’Issey Oceanic Expedition EdT 75 ml (59 €) paneb janunema uute avastuste ja kogemuste järele. Lõhn toob meeltesse sõõmu puhast õhku ja kosutava veelaine.

Burberry Brit Rhythm Intense for Him EdT 50 ml (70 €) on sensuaalne, maskuliinselt intensiivne, suitsune ja nahaakordidega rokkiv parfüüm.

Jean Paul Gaultier Le Male Collector EdT 75 ml (61€) virgutava mündiga rikastatud lavendel, mida täiustab vanilliga mahendatud puit, on kooslus, mis sobib kõike ohte trotsivale mehele.

Adidas Originals by Jeremy Scott EdT 75 ml (89 €) parfüüm kehastab kontrastset popmoe-maailma, kus peamine on kujutlusvõime. Mängides Adidas Originals kollektsiooni ikoonilise spordijalatsiga „Jeremy Scott Wings”, võtab peene irooniaga kavandatud disainilt julge pudel kristalse tiivulise ketsi kuju.

Värske, soolakas, orientaalne ja mehelik Reveal Men Calvin Klein mõjub erootiliselt ja flirtivalt, tekitades pinget loomupärase veetluse ja mängulise võrgutamise abil.

Allikas: EE Mees