Mõlema brändi taga on noor ja töökas tiim, kes oma loomingusse panevad lisaks südamele ka kvaliteedi ning karakteri, tootes klassikalisi ning praktilisi esemeid kaasaegsel kujul.

Äratundmisrõõm viis selleni, et Berliinist tagasi tuldi juba koostööideega, mis tänaseks teoks on saanud ning kujutab endast mõlema brändi ühe toote omavahel sidumist, kasutades mõlema brändi toodete puhul ühist mustrilist kangast.

SWÄRK on meestesärkide bränd, mis ühendab omavahel kvaliteedi, mängulise disaini ning jätkusuutliku tootmise. Brändi kodu asub Eestis, kus särgid disainitakse ja õmmeldakse. Särkide õmblemisel kasutatakse kõrgkvaliteetseid Euroopas toodetud kangaid, mille hulgas on ka Eesti tootjate kangajäägid.

Tallinn Craftory meisterdab nahast aksessuaare ja kotte, millel domineerib taimpargitud naha traditsiooniline ilu koos minimalistliku ja funktsionaalse disainiga. Nende tooteid uudistades õpid uut salakeelt, mis räägib Pisikestest ja Prisketest Piskudest, Paljastest ja Pintsakus Portmoneedest ning Kõhnadest Raalisekkidest. Kasutatav nahk on kroomi- ja allergeenidevaba ning pargitud ökoloogiliselt vastutustundlikus Tärnsjö nahavabrikus Rootsis.

Vaata lisainfot SIIT ja SIIT.