Moelavastuse “Taurus” mitmekülgse vaatemängu autoriks on säravate ideedega lavastaja ja koreograaf Jaan Ulst. Erilist tähelepanu peaks pöörama ka helilooja Ardo ran Varrese muusikapaladele, mis saadavad esitlusele tulevaid kollektsioone. Varrese loodud originaalmuusika sisaldab endas põnevaid elemente aasiapärastest helidest kuni house-muusikani välja. Tartu Tervishoiu Kõrgkooli ruumid muudab visuaalseks mängumaaks kunstiline juht ning Tartu Kõrgema Kunstikooli tudeng Pauline Rummel.

Publikule avatakse uksed kell 19:00, et oleks aega lavastuse toimumispaigaga tutvuda, ruumides ringi kõndida ja endale sobiv isekoht ning parim vaade valida. Meat Market Cocktail Bar kannab hoolt värskelt pressitud mahlade ja maitsvate alkoholivabade jookide eest, silmailu pakuvad vahvad performance-etteasted.

Alates 20:00 kutsub MPT sind Tartu Aparaaditehasesse, kus toimub vägev järelpidu. Soojad kampsunid visatakse nurka ning tants kestab hommikuni, sest muusikat mängivad Endamisi Salamisi, Andreas Kask (Tallinn JÄCK City), Siim Karro ja Ken Kuusk.

Piletiinfo:
Etenduse pilet: 8 EUR
Etendus + järelpidu: 10 EUR
Pileteid saab osta sularahas eelmüügist Tartu Kaubamaja “DI5AIN” disainipoest ja etenduse päeval kohapeal
Järelpeo pilet Tartu Aparaaditehasest kohapeal 4 EUR, pärast kella 01:00 on pilet 6 EUR

Rohkem infot leiab MPT Facebooki lehelt.