23. mail Tallinnas toimuv ERKI moe-show napsas otse MPT lavalt disainerite Vootele Vaheri ja Jaan Škerini kollektsiooni “44”, mida seekordse ERKI külastajail ka näha õnnestub. Märkimisväärset tunnustust sai õdede Ansmannide kollektsioon “DERMAtrophy”, mis pälvis Cosmopolitani lugejate lemmiku ning TradeHouse lemmiku auhinna. MPT publik leidis, et kõige köitvam kollektsioon oli Tauri Västriku “How Many Levels Do You Need?”.

Moelavastuse “Taurus” autoriks oli Jaan Ulst, kelle loominguline lähenemine võimaldas muuta keeruka Tartu Tervishoiu Kõrgkooli orgaaniliseks moelavaks. Modellid ning tantsijad liikusid hoogsalt läbi kahe korruse, läbides erinevaid teemalavasid. Õige rütmi tagasi lavastusele helilooja Ardo Ran Varrese loodud muusikapalad.

Lõuna-Eesti suurim moeetenduste sari Mood-Performance-Tants toimus sellel aastal juba 17. korda. MPT peamiseks eesmärgiks on luua uutele moeloojatele omanäoline platvorm enda loomingu tutvustamiseks ning tuua külastajateni erakordne kultuurisündmus Tartus.

Vaata galeriid: