Suure tähelepanu saab ka kõik keha, tervise ning füüsilise vormiga seonduv. Ilumessil ootavad huvilisi spordisaalide, treeningriiete ja toidulisandite esindajad ning spordiürituste korraldajad, kes pakuvad nii personaalseid treeningsoovitusi kui ka lihtsaid nippe ideaalse vormi saavutamiseks ja säilitamiseks.

Lisaks eelnimetatule pakub mess hulga ideid pidulike soengute ja jumestuse tarbeks, igapäevaseid nippe oma välimuse värskendamiseks ning stiilimuutusteks. Ilumaailma uudiseid tutvustavad 3 päeva jooksul õhtujuhid Laura Kõrgemäe ja Martin Haljaste. Juttu tuleb uudistoodetest, nahahooldusest, kreemide koostisosadest, õigest toitumisest ning allergiatest.

Eriti kireva messipildi saab aga moealalt, kuhu on kokku koondatud kohalike moedisainerite väljapanekud. Tutvuda saab üle 25 disaineri äsjavalminud kevadsuviste kollektsioonidega. Eraldi ala on pühendatud lastemoele, kust leiab nii igapäevaseid rõivaid kui ka tõeliselt pidulikke ja silmapaistvaid komplekte.

Kevadine ilumess toob Eesti Näituste messikeskusesse üle 230 firma ning ligi 700 kaubamärki nii Eestist kui välisriikidest.

Ilu Sõnum on avatud:
Reedel, 15. mail 12.00-19.00
Laupäeval, 16. mail 10.00-19.00
Pühapäeval, 17. mail 10.00-18.00