AMANJEDA Muhu Couture tutvustab üritusel Amanjeda signatuurstiili - Muhu tikandeid kaasaegses tõlgenduses. Restoran Alexander serveerib Põhjala saarte köögist inspireeritud kahekäigulise lõunasöögi koos sobitatud veinidega.

Muhu saar ja Pädaste mõis on oma ainulaadse õhkkonna ning lõõgastava luksusega üks ihaldatumaid sihtkohti teadlikele reisijatele üle maailma. See on koduks unikaalsele ja tänaseni tugevale tikanditraditsioonile, mis on oma väe saanud mooniväljadest, murtud südametest, roosidest ja rukkililledest ning mille tunnuseks on ere ja mänguline värvipalett.

Lõõgastav atmosfäär ning rikkalik tikanditraditsioon saarel on Amanjeda moekollektsiooni oluliseks inspiratsiooniallikaks. Muhu Couture esitleb mängulisi tikandeid ning väljendusrikkaid maale siidil ja puuvillal. Tekstiilimaalid on loodud koostöös tänase Eesti kunstimaastiku ühe andekama maalikunstniku Anna Litvinovaga.

Muhu mustri interpretatsioonidega Amanjeda siidsallid näevad esmakordselt päevavalgust just Pädaste mõisas aset leidva show ajal.

Gurmeelõuna hind sobitatud veini, moe ja muusikaga on 125 € külalise kohta.

Sündmus algab kell 14:30
Broneeri pilet info@padaste.ee või helista +372 45 48 800.
Saadaval on piiratud arv kohti.
Piletid on müügil ka Piletilevis.


Fotod: Caroline Sada