„Üles kasvades ei kuulnud ma kunagi, et keegi oleks enda keha kohta midagi positiivset öelnud – kuulsin vaid seda, mis muutmist vajas. See oli traumeeriv – noore naisena hakkasin minagi end oma välimuse pärast kritiseerima. Olin trullakas, mul olid suured jalad, valed kingad, koledad juuksed...”

Lisab tütrele enesekindlust

„Seisime tütre Miaga peegli ees ja ütlesin talle, et peame olema õnnelikud, et meie kehadel on kuju ja tänulikud, et meie kehad on kurvikad, et meil on ilusa kujuga tagumikud. Ta vastas: „Emme, ma tean! Jumal tänatud!” Tundub, et see tasus ära...”

Positiivne eeskuju

„Lapsena ei öelnud mulle ükski naine, et ta oma keha armastab – ei mu ema, vanem õde, mu parim sõbranna… Ükski naine minu ümber ei väljendanud kunagi rahulolu oma keha suhtes. Oma tütrele ütlen seda aga kindlasti – arvan, et positiivne meelestatus oma keha suhtes peaks alguse saama juba noores eas.”

Respekteerib ennast sellisena, nagu on

„Ma aktsepteerin oma keha ja seda, milline see on. Annan endast kõik, et seda parimal viisil kohelda.”

Tegi ennatlikke järeldusi

„Ma ei tahtnud kunagi kuulsaks saada – mul pole kunagi olnud suuri ambitsioone. Olin paksuke ja ma ei teadnud ühtegi paksu näitlejannat. Ütlen ausalt, et just seetõttu ei näinud ma ka iseend selles äris – millegipärast mõtlevad inimesed just sellele, kuidas keegi teine neid mingis olukorras näeb. Kaldun siiani mõnikord nii mõtlema. Näiteks vaatan tänaval naisi, kes kannavad hästiistuvaid teksaseid, t-särke ja kontsakingi ning mõtlen, et peaksin ka rohkem oma keha kallal vaeva nägema. Aga siis mõtlen, et need naised ei saa neil kontsadel ju tegelikult õnnelikud olla!”

Photoshop ei ole reaalsus

„Arvan, et väga oluline on rõhutada, et „normaalne” ei ole see, mida tänapäeval normaalsuse all silmas peetakse. Ausalt, minu tutvusringkonnas ei ole naisi, kes kannaksid suurust XS. Ei, siiski on – mu tütar! Aga ta on 11!”

On kehaga rahul

„Mul ei ole ühtegi kehaosa, mida ma vihkaks, sooviks kellegagi ära vahetada või kirurgiliselt kohendada lasta.”

Eluterve suhtumine

„Näen välja nagu inimesed tänaval. Mul ei ole perfektseid rindu, mul on tselluliit ja ma olen kurvikas. Kui see annab naistele enesekindluse, siis on see ju suurepärane!”