See soeng on klassika, mis viimistleb ühtaegu nii 20-, 30- kui ka 60aastast kandjat. Boonus – sellise juukselõikuse omanikul on õige hoolduse korral alati „soeng peas“. Praktiline, mugav ja šikk!

Sharon Stone – julge ja nooruslik

Veidi väljakasvanud mulje jättev poisipea lisab näitlejannale paraja annuse hooletut elegantsi.

Michelle Obama – lisa volüümi

Õlgadeni ulatuvad juuksed lubavad selle kandjale küllaldaselt mänguruumi – võid neid kanda lahtisena või ülespandult, lokki keeratuna või õrnalt laines, nii nagu Michele Obama seda teeb. Kanna ka seitlit erinevates kohtades, tõmmates see paremale, vasakule või hoopis keskele. Iga päev uus soeng!

Madonna – kas sina kannaksid need välja?

See naine ei vananegi kunagi... Madonna on üks neist staaridest, kes on katsetanud vist küll igat juukselõikust ja -värvi, kuid on praegu pidama jäänud blondide pikkade juuste juurde. Kui julged, tee järele!

Demi Moore – aegumatu ilu

Selline juuksepikkus kuulub samasse „liigasse“ kuhu eelminegi... Demile ideaalne!

Michelle Pfeiffer – vallatu ja stiilne

Michelle kannab soengut, mis on suurepärane valik eelkõige loomulike lokkide omanikele. See ei tähenda muidugi, et sa oma juukseid niisama lokki ei võiks keerata. Lõbus ja energiline!

Julianne Moore – praktiline ja naiselik

Veidi üle õlgade ulatuv juuksepikkus lubab sul oma välimust vastavalt olukorrale muuta – vabamal hetkel võid juukseid kanda õrnalt lokkis ja lahtisena, tööl aga näiteks šikis krunnis. Valik on sinu! Boonuseks on kastanipruun värv, mis sobib Julianne'i nahatooniga imeliselt...

Andie MacDowell – rohkem on rohkem

Sind on looduse poolt paksu juuksepahmakaga õnnistatud ja oled leidnud juuksuri, kes selle eest perfekstelt hoolt oskab kanda? Unusta kõik need jutud, et alates teatud vanusest ei sobi enam see ja teine... Kanna uhkusega!

Allikas: Allure.com

Fotod: Scanpix