Kontorisse ja linnatänavale

Victoria-aegne mood tähendab teie jaoks vaid keha ahistavaid korsette ja ekstravagantseid õhtukleite? Tegelikkus on kaugel sellest – igaüks võiks sellest stiilist midagi kanda. Õrnad romantilised pitskaelused romantikutele, efektsed rüüsid ja seosed julgematele… Valik on teie.

Roberto Cavalli kombineeris tikanditega kaunistatud jaki, kõrge pihaga midiseeliku ja efektse rüüskaunistusega pluusi. Klassikaline kooslus.

Altuzarra komplekt sobiks igale sügisesele avenüüle – kõrge pitskaelusega särgile on juurde sobitatud veel üks saabuva sügise hitt, milleks on ruudumuster. Igati stiilne komplekt. Parim nende riiete juures on see, et need ei lähe kunagi moest välja.

Trendikas kokteilitund

Satsid ja pitsid, tüdrukud! Need on kõike muud kui traditsioonilised kokteilkleidid, aga kui olete piisavalt südikad, kannate järgmisel kokteiliõhtul just midagi sellist. Segu nukulikkusest ja vaprast võitlejast – just selline on tänapäevane trendikangelanna. Siiski, kui seda on teie jaoks liiga palju – ja me saame aru, kui on – siis laske vähemalt oma juuksuril järgmisel korral midagi teemakohast pähe “meisterdada”. Stiilseks aktsendiks pole ju tegelikult enamat vajagi…

Giamba komplekti muudavad kontrastseteks pitsi ja naha kooslus. Õrn ent samal ajal nii jõuline. Tänapäevastele võitlejatele loodud!

Alexander McQueeni roosa minikleidi sitsid satsid on nii tüdrukulik valik… Kuid koos efektse rinnaosa, pärlite ja mustade rinnahoidjapaeltega isegi äärmiselt ohtlik!

Ajatu must kleit

Kui üks korralik väike must kleit võiks leiduda iga naise garderoobis, siis järgmine samm oleks kvaliteetsest kangast põneva pikema musta kleidi soetamine. Samuti absoluutne klassika – kas siis viktoriaanlike mõjutustega või ilma –, mis teenib teid aastaid aastasse. Tutvuge kohalike moekunstnike tööde ja hinnakirjadega!

Givenchy korseti-mõjutustega kleiti ehivad küütlevad kivid, paelad ja sametdetailid. Erilist tähelepanu väärib ka viis, kuidas kleiti kantakse – pükste peal. See on samuti üheks saabuva sügise moemärksõnaks.

Chloé julgelt avara dekolteega sametist õhtukleit on segu viktoriaanlikust ajast ja hoopis millestki vabamast. Hea näide, kuidas kostüümi draama võib seisneda ka lihtsates kroogetes ning pikkades paeltes… Trendipunktid peenikese salli eest, mida näeb samuti väga paljude moebrändide poodiumitel.

Vastuvõttude kuningannad

Jah, see on küll tänapäevane mood, aga viktoriaanilikust ajastust inspiratsiooni saades ei heitnud disainerid siiski luksust ja ajastutruudust kõrvale. Need on kleidid, mida kannavad välja vaid tõelised tänapäevased Victoriad.

Alexander McQueen sobitas kokku pitsi, satsid, trendika transparentsuse ja suled. Teemakohase meigi ja soenguga on tulemus isegi kummaliselt kaasaegne… ent siiski oi-kui-autentne.

Valentino talvisest haute couture kollektsioonist pärinev disain räägib ise enda eest – kleit võiks kaunistada igat vastuvõttu. Lisapunktid keebi eest.

Kõik fotod: Scanpix

Allikas: LP