Omad garderoobi üle täielikku kontrolli, kui seal valitseb kord ning kuhu asjad on riputatud ning voldituna oma kohale asetatud. Muidugi on ka rõivakomplekte nii palju hõlpsam nii kokku seada – sul on kogu valik korrektselt silme ees.

Nad vaatavad igal hommikul ilmateadet

Vahet pole, kas kasutad ilmaäppi või vaatad ilmaennustust veebist või telerist, tähtis on, et oleksid teadlik, millist ilma päeva peale lubab. Sa võid kanda oma elu parimaid rõivaid, aga kui need ei vasta ilmale, ei ole need kuidagi kohased. Kujutle seemisnahast saapaid paduvihmas… Oeh.

Nad annavad endale aega

Keegi ei käsi sul eelmisel õhtul hommikuks riideid valmis panna, aga ka hommikul ei tasu kiirustada – su välimus tundub täielik, kui oled rõivastuse läbi mõelnud. Kui viskad hommikul midagi juhuslikku kiirelt selga, näeb see välja täpselt samasugune: kiire ja juhuslik.

Nad kannavad kõrg- ja kiirmoodi koos

Stiilne välimus ei tähenda pealaest jalatallani disainerriietes ringi käimist. Tea, kuidas kiir- ja kõrgmoodi kombineeirda: proovi miksida moeklassikud kiirmoebrändide trendiesemetega.

Nad kannavad vaid rõivaid, mis neile korralikult istuvad

Enese liiga kitsastesse teksadesse surumine pole kunagi hea mõte – see paistab ju välja, et püksid on sulle liiga väikesed. Vali pükse alati nii kaua, kui leiad just enda kehaga sobiva paari.

Nad kasutavad aurutajat

Fakt: kortsus riided tunduvad odavad ja lohakad. Kas teadsid, et aurutajal on triikraua ees mitmeid eeliseid? Sellega saab ligi kohtadesse, kust triikrauaga on raske triikida, samuti toimib see erinevate kangaste puhul.

Nad kannavad õiget aluspesu

Carrie Bradshaw võis ju nähtaval olevad rinnahoidjapaelad suurepäraselt välja kanda, aga reaalsuses on see väga riskantne samm… Samuti jälgi, et su aluspesu õmblused pükstest läbi ei kumaks. Nii ei märka su riideid mitte keegi - inetuid rante aga küll.

Neil on varuks komplekt, mis töötab alati

Milline on sinu signatuur-look, millele võid alati kindel olla? Olgu see siis kas teksad ja pintsak või üleni must komplekt, leia oma stiil ja kanna see enda omaks. Kasuta juba järgmisel korral, kui sul on järjekordne mul-ei-ole-midagi-selga-panna-hommik.

Allikas: Harper's Bazaar