Teile tundub praeguse hooaja tänavapilt halli ja ilmetuna? Mitte siis, kui sellesse ise värvi lisate…Värvilise loomamustriga või sellest inspireeritud värvi- ja mustrikooslused on just nüüd aktuaalne teema.

Tumelilla täpiline kunstnahast kasukas on soe ja efektne – sobib nii päevasel ajal kasuaalsemate rõivastega kui ka õhtul uhkeldamiseks. Boonuspunktid lõbusate täppide eest! Kasukas H&M 99.-

Kes ütles, et leopardimuster peab käsikäes käima vaid pruuni ja valge värviga? Ei! See mantel on heaks näiteks moodsast klassikast, kus kohtuvad mantli klassikaline lõige ja tumeoranž värv. Mantel Marks & Spencer (217,99)

Igapäevased lemmikud

Efektne muster toob argipäeva särtsu juurde – ühinegem, kaslased!

Leopardimustrit seostatakse tihti seksikate rõivastega, kuid siin on hea näide, kuidas ka vaba aja rõivas – kõige lihtsam dressipluus – muutub tänu mustrile palju mängulisemaks. Proovige igapäevaseks kandmiseks kombineerida tossude/madalate saabaste ja seelikuga! Dressipluus New Yorker (19,95)

Lihtsalõikeline seelik on midagi, milleta on paljudel naistel argipäeva raske ette kujutada. Aga mis oleks, kui see seelik oleks eksootilise mustriga? Jah, see on geniaalselt lihtne viis igapäevasele välimusele särtsu juurde lisada! Kandke näiteks valge triiksärgi või musta kõrgekaelusega sviitriga. Väga praktiline. Seelik Marks & Spencer (54,99)

Kui olete siiski loomamustrite suhtes skeptiline, “doseerige” seda lihtsalt vähem! Väike detail nagu vöö on moe-statement'i tegemiseks täiesti piisav vahend. Vöö New Yorker (5,95)

Mõjus aktsent

Printmuster ei pea olema komplekti peategelane, kuid annab sellele siiski oluliselt juurde.

Mustri- ja värvilahendus annab tavapärasele triiksärgile hoopis uue näo. Kandke igapäevaselt näiteks kõrge pihaosaga pliiatsseelikuga. Pluus Marks & Spencer (41,99)

Julgele loomamustrile pakuvad alternatiivi ka (kunst)karusnahast vestid. “Loomariigist” inspireeritud rõivaesemed lisavad kandjale soojust ja väljendavad julgust teha midagi teistmoodi, kui kõik teised. Vest Bastion (119.-)

Teile ei piisa printmustrist? Muudke oma välimus veel metsikumaks näiteks narmastega vesti abil. Vest Haléns (54,99)

Keerake moevinti üle ja “riietage” oma nutitelefon samuti särtsakasse mustrisse. iPhone'i ümbris New Yorker (3,95)

Naiselik kleit

Leopardimuster on midagi üdini naiselikku – rõhutage seda veelgi!

Tütarlapselik kleidike sobib ideaalselt kokteilibaari või ööklubisse. Sobitage juurde toon-toonis aksessuaarid – soovitavalt sama prindiga! Kleit H&M (49,99)

Roosa, roheline, sinine… Leopardimuster juba iseenesest on väga kõnekas, kuid erksate värvide lisandumisel on tegemist tõelise pilgumagnetiga. Kandke hetkedel, kui olete valmis komplimendilaviiniks. Kleit Marks & Spencer (114,99)

Suuruses mustrihulluses tundub, et olete veidi üle pingutanud? “Maandage” oma välimust, võttes üks mustriline asi ära või… lisage juurde üks neutraalne aksessuaar. Üks elegantne detail võib luua hoopis uue mulje... Vöö Mosaic (25,95)

Hoogsal moodsal sammul

Aksessuaarid muutuvad tänu efektsele mustrile eriti silmapaistvaks – kujundage neist oma välimuse peategelased!

Tiigritüdrukute lemmiksaapad muudavad iga komplekti eriliseks ning sobivad kokku nii seelikute kui pükstega ja tõmbavad alati pilke. Poolsaapad Il Mio 64,99 (ABC King)

Vähem on rohkem! Piisab ka väga väikesest detailist, et siiski loomaprindi-trendi kanda – need poolsaapad on selle parimaks näiteks. Poolsaapad IlMio 89,99 (ABC King)

Madalad ussinaha-detailiga kingad hoiavad teie komplekti rahulikuna, kuid lisavad välimusele siiski väikese krutski. Ja kas me ei vaja seda mitte igaüks? Kingad Clarks 99,99 (ABC King)

Ühevärvilised saapad sobivad suurepäraselt mustrite vir-varri tasakaalustama. Veidi 70ndate mõjutustega naiselikud eksemplarid on selleks just need õiged. Saapad Marks & Spencer (143,90)

Allikas: LP