Kumav näonahk

Su jume on praegusel ajal tuhm ja jumetu? Tupsuta särapuudrit üle põsesarnade, kanna seda silmade sisenurkadesse, laugude keskele ja ülahuule kohale.

Defineeritud põsesarnad

Kui sul ei ole loomulikult kõrgeid põsesarnu, siis võid need mõne kerge võttega endale tekitada. Õpi ära kontuurimise põhitõed ja harjuta end meistriks! Vihje: sel neljapäeval ilmub Catwalkis üksikasjalik kontuurimise videõpetus, kus häid nippe jagab tippjumestaja Lana Vallo.


Võimukas punane

Punased huuled on absoluutne meigiklassika. Vali sellise koostisega huulepulk, mis jätab huuled niisutatuks (kõige ilusam!), kuid mis pole siiski üliläikiv (halvas mõttes seksikas…). Katseta huulepulki, millest rääkides kasutab müüja sõnu “niisutav” või “kreemjas”.

Tagasihoidlik nude

Nude-huuled on praegu ka trendipildis väga tugevalt esindatud, kuid tegelikult on need alati aktuaalsed. Tundub, nagu oleksid meikimata – või siis hoopiski mitte! Tagasihoidlik ja elegantne tulemus.


Roosad ja läikivad

Huulemeik, mis seostub igavese noorusega! Lisa läiget ja tulemus on eriti mahlane ent siiski naturaalsena näiv. Kui sulle ei meeldi üleni paksult läikiv huulepind, kanna läiget vaid huulte keskele ja hajuta suunurkade suunas.

Iseloomuga kulmud

Järgmisel korral, kui peegli ees kulmusid kitkud, mõtle nimedele nagu Cara Delevingne ja Brooke Shields… Tõmba välja vaid need kulmukarvad, mis kasvavad kulmujoonest väljaspool ja täida kulmukarvade vahed kulmupliiatsi ning -puudri või lauvärvi abil. Kulmupintslit kasutades ära unusta, et peaksid tegema lühikesi ja kiireid pintslitõmbeid.


Klassikaline kiisusilm

Lainerijoon, mis suundub silmanurgast veidi kõrgemale, on silmameigis alatine klassika. Kui pikaks lainerijoont pikendada, sõltub sinu enda soovist ja ka silma kujust – proovi erinevaid variante. Oluline on, et jälgiksid lainerijoone pikendamisel alumist ripsmepiiri ja selle suunda – joon peaks pikenema selle suunas.


Suitsusilma-meik

Taas üks viis lisada silmadele sügavus ja seksikust – sujuvalt hajutatud suitsusilm sobib igale naisele ja igasse olukorda.

Kõik fotod: Shutterstock