Foto: Andres Putting

Ieva ainsateks aksessuaarideks olid soengusse seatud lilled. “Osad lilled olid juustesse sätitud selliselt, et esimestel fotodel pruutpaarist jäi mulje, nagu Ieval oleks kõrvas üsna suured kõrvarõngad. Tundus, et see polnud juuksuri või stilisti poolt läbi mõeldud,” ütleb Stella ja lisab, et tegelikult ehtisid Ievat vaid kihlasõrmus ja hiljem juba ka abielusõrmus.

Eraldi toob ta välja õnnestunud jumestuse: “Täispunktid lähevad kergele pruudimeigile, mis jätab Ievast mulje kui värskelt puhkenud inglise roosist.”

Kuna tegemist oli talvepulmaga ja miinuskraade oli eile ohtralt, siis kandis pruut kleidi peal valget pidulikku väikest kasukat. “Boolero oli väga kaunis, kuid kuna pruutpaar pidi teel Ärmale tegema mitmeid peatusi, tantsima kaerajaani ja pruut pidi niidi läbi nõela lükkama, hakkas Ieval ilmselgelt sellise pakasega külm. Siinkohal polnud pruutpaar ilmselt arvestanud, et nad peavad miinuskraadidega peatusi tegema. Ievale oleks kindlasti kulunud ära spetsiaalne soe pruudile loodud hele mantel ja valged nahast kindad. Ma pole kuigi kindel, kas jope, mis talle soojaks õlgadele ulatati, kogu üldpilti kaunistas,” arutleb tuntud blogija.

Foto: Andres Putting

Foto: Karli Saul

“Ieva on pikka kasvu naine ja tema kasuks räägib see, et ta ka julgeb pikk olla ja käib sirge seljaga. See lisab naisele väärikust. Sirge seljaga inimese seljas on kõik riided kaunid,” on Stella veendunud.

Millised on Stellale kõige rohkem meeldinud kuulsuste pulmakleidid? “Kui rääkida klassikalistest pulmakleitidest, siis kindlasti on üks kaunimaid Grace Kelly pulmakleit, millest ammutas mõned aastad tagasi inspiratsiooni Catherine Middleton, kui ta abiellus prints Williamiga. Väga stiilse lõikega helesinist kleiti kandis Wallis Simpson, kui ta abiellus troonist loobunud kuningas Edward VIII-ga. Omapärane ja stiilne pulmakleit oli kindlasti ka Jackie Kennedyl, kui ta astus aastal 1968 abiellu Aristoteles Onassisega.

Grace Kelly ja prints Rainier. Foto: Scanpix

Cambridge'i hertsoginna Catherine ja prints William. Foto: Scanpix