Nii mõnigi staar on tõestanud, et “kättemaksu-keha” on parim viis lahkuminekust ülesaamiseks. Sportimisel vabanevad endorfiinid, mis parandavad märkimisväärselt heaolutunnet, nii et roni teki alt välja ja marss jõusaali!

Eeterlikud õlid

Hollywoodi hetke kuumim võte oma hommku õigeks alustamiseks on sisse hingata värskendav sõõm eeterlike õlisid. See on väike asi, hetk endale, mida ei peagi õigustama...

Ingver

Üks parimaid viise looduslikul moel oma meeli turgutada ja tuju tõsta on süüa ingverit. Alusta hommikut ingveriteega või lisa seda smuutisse ja vaata ise, kuidas enesetunne paraneb.

Vannisoolad

Pole parimat viisi nädala jooksul kogunenud stressist vabanemiseks kui mõnuleda rahustavas vannis. Tee endale kodune spaaõhtu, vali lemmik vannisool ja tee oma hingele pai.

Meiginipid

Kui tunned end mornilt, hellita end iluvahenditega veidi rohkem kui tavaliselt. Võta jumestuse tegemiseks rohkem aega ja loo endale natuke glamuursem look. Lõpuks jõuab tuju ka järgi, aga seni ei pea kõrvaltvaatajad nägema, et oled nukker.

Juuste punutised

Lihtne nipp oma tuju parandamiseks on oma juuksed patsi punuda - juustega "mängimine" on rahustav ja punutud soenguga tunned end koheselt ilusamana.

Kui külm ja vihmane argipäev on ka sind pannud ühtäkki negatiivselt mõtlema, proovi neid võtteid ja päike tuleb välja!

Allikas: Byrdie