Sekka on neil messidel ka suuri nimesid, nagu Karl Lagerfeld ja Jean Paul Gaultier (mõlemal on märkimisväärne lasterõivaste kollektsioon), aga vaatama minnakse siiski niinimetatud väiksemaid disainereid, kelle unistustel on uhked suled ja laiad tiivad.

1. Reegliteta mustritsoon

Totaalselt kreisid kombod, täpp saab kokku lillega ja ruut triibuga. Ei ole reegleid ei värvide ega mustrite puhul – mida hullumeelsem, seda parem! Parimad näited selles vallas tulevad Itaaliast ja Austriast.


Hilda.Henri


Jenna Jean


Hilda.Henri

2. Must-valge malelaud

Erakordselt palju pakutakse järgmiseks sügiseks musta-valge kombinatsiooni, mis on üsna üks ühele inspireeritud täiskasvanute moest. Siin on suurteks trendiloojateks Fun & Fun Itaaliast ning Lamantine Prantsusmaalt. Erilise tähelepanu all on musta-valgeruuduline malelauamuster!


Fun&Fun


Piccola Ludo


Fun&Fun

3. Lilled kõikjal

Juba mitu hooaega on kõige popimaks mustriks olnud lilled – küll heledad ja siis jälle tumedamates toonides õied. Lillemustrite võidukäik jätkub ning neid kohtab ka õueriietel, sukkpükstel ja jalanõudel. Klassikaliselt heaks näiteks on Itaalia lastemoe kuninganna Monnalisa.



Fotod: Riccardo Polarco / Fiammisday

4. Päris mantlid

Just! Mitte parkad või suusajoped, vaid ilusad villased mantlikesed. Need, mis paitavad keha ja silma ning annavad inimesele kaela, käed ja jalad. Laps ei pea olema üks suur kera või suusakombesse uppunud pamp!


Il Gufo


Il Gufo


Velveteen

5. Mahedad metallikud

Silmipimestavatest kuldsete ja hõbedaste toonide juurest on disainerid liikunud mahedamat karva metallikuteni. Teise võimalusena kasutatakse kulda ainult aktsendi või efektina.


Fun&Fun


Babol Cachemire