Salendav nipp 1: Paatkaelus ja paljad õlad
Selle suve üks trend on õlgu paljastavad topid ja kleidid. Paatkaelus muudab su õlad visuaalselt laiemaks ja tasakaalustab puusade laiust. Naised, kellel on laiad õlad ja kitsad puusad võiksid siiski vältida antud trendi, sest see muudab nende õlad veelgi laiemaks.

Salendav nipp 2: pihavööd
Keskkohta aitab saledamaks muuta ja esile tuua vöö. Laiem vöö töötab salendavamana kui peenike. Detailid vööl tõmbavad keskkohale veelgi tähelepanu. Selle suve hitid ongi vööd, mida täiendavad erinevad detailid. Moes on geomeetrilised detailid, nahast ribad ja boho-stiilis vööd. Ka ülerõivaste puhul aitavad visuaalselt luua figuuri vööga trench-mantlid.

Salendav nipp 3: geomeetrilised salendavad mustrid
Sellel kevad-suvel on väga trendikad igasugused geomeetrilised ja optilised mustrid. Erinevad optilised mustrid võivad teha su figuuriga imet. Tumedamad laigud külgedel muudavad figuuri kurvikaks ja keskkoha saledamaks. Vertikaalsed joontemängud pikendavad keha.

Salendav nipp 4: Jalanõude puhul eelista teravat nina ja peenikest kontsa
Klassikaline terava nina ja peenikese kontsaga king salendab jalgu ja teeb need näiliselt pikemaks. Sel kevadel eelista kindlasti värvilisi kingi. Eriti popid toonid on neoonkollane ja elektrisinine. Lihtsa outfiti muudad just selliste kingadega eriti trenditaks.

Salendav nipp 5: alt laienevad flared püksid
Alt laienevad teksad on selle suve nr 1 hitt, ja ilmselt on tegu moega, mis ei kao nii pea. Hea uudis on see, et figuuri muudab antud lõige saledamaks, sest laienev osa muudab visuaalselt puusad kitsamaks. Alt laienevate pükste juurde sobivad ideaalselt kõrged platvormkingad, mis omakorda muudavad jalad ja figuuri pikemaks.

Salendav nipp 6: Pikad kaelaehted
Pikad kaelaehted muudavad su figuuri näiliselt pikemaks. Samal eesmärgil võid kasutada ka vabalt langevaid salle. Selliste aksessuaaridega täiendad ka oma outfiti ja muudad seda isikupärasemaks. See kevad-suvi eelista väikeste lisadetailidega boho-stiilis ehteid.

Salendav nipp 7: V-kaelus
Mida sügavam on V-kaelus, seda saledamaks ja pikemaks muudab see keha. Samuti muudab see kaela seksikalt pikaks ning ülakeha graatsiliseks.

Morgani kauplus asub Foorumi keskuses ja trenditeadlikud klienditeenindajad aitavad leida just kliendi kehakujule sobilikud moekad rõivad.

Jaga
Kommentaarid