Jah, see on tõsi! Nelk lööb maailmas laineid. Eestis on nelk olnud pikka aega põlu all, sest paljud meist mäletavad aega, mil lillepoodides olidki müügil ainult nelgid. Praegu lillesalongides saadaval olevad nelgid on kvaliteetsemad ja ka värvivalik on inspireeriv: modernsed sidrunikollased, lõhnavad valged ja roosad, dramaatilised tumelillad.

Kõikvõimalikud õitsvad oksad: sirel, lumepall ja forsüütia

Kellele ei meeldiks varakevadel panna koju vaasidesse oksi ja mis saaks olla veel toredam kui okstel on rõõmsavärvilised õied! Märtsi lõpus peatub lillepoes iga klient sirelivaasi kõrval ja küsib igaks-juhuks üle, kas tegemist on ikka tõesti sireliga.

Anemoonid ja tulikad

Need lilled tekitavad lillepoes alati mõnusat elevust ja sobivad kasutamiseks osana suurest kirjust kimbust kui mõjuvad stiilselt ka minimalismi armastajale, kes asetab mõned õrnad õied graatsilisse klaasvaasi.

Hortensia

Suureleheline hortensia on just see, mida kasvatatakse lõikelillena ning mis Eesti lillepoodidesse jõuab reeglina Hollandist. Trendikates pastelltoonides ülisuured õied sobivad lopsakatesse lilleseadetesse, kuid väga šikilt mõjub ka üks suur õis vaasis.

Pojeng

Ammustest aegadest tuntud lill, millega seostuvad paljudel armsad lapsepõlvemälestused vanaema lopsakast lilleaiast. Harva võib kohata mõnd varasuveks pulmi planeerivat pruutpaari, kes ühena oma eelistustest ei nimetaks pojengi. Esimeste pojengide ilmumine lillesalongi umbes märtsi lõpus-aprilli alguses tekitab elevust nii floristide kui klientide hulgas.

Kui tuli soov ennast kevade puhul premeerida kauni lillekimbuga või lihtsalt sõpra rõõmustada, kiirusta Foorum keskuse uude ja kaunisse lillepoodi! Decoration&Fleur lillesalong ei jäta kedagi külmaks.

Tellimuste vastuvõtt: 51 42 619
Avatud: E-L 10-20, P 10-19

Jaga
Kommentaarid