„Kleidi struktuurne kangas ja vertikaalsed detailid rinnaesisel lisavad kehale visuaalselt sihvakust. Kanga koostis võimaldab kleiti kergesti hooldada ja on mõnusalt elastne,“ tutvustab Merle Lõhmus mündirohelise taljes kleidi olemust.

Merle, kes on eestlaste seas armastatud moemärgi Mosaic rõivaid disaininud juba 13 aastat, on tuntud oma mängulise ja naiseliku stiili poolest ja pani spetsiaalselt Catwalki lugejate jaoks kokku kuus komplekti vaid ühe kleidi abil, mida ta ka ise meelsasti kannaks.

Komplekt #1 Merle Lõhmus rõhutab selle valiku puhul mündirohelisele lemmikule lisatud väljapeetud ja maitsekaid aksessuaare, mis muudavad lõpptulemuse hetkega glamuurseks ja naiselikuks. Sobib kandmiseks nii pidulikumale ürituste kui ka olulisemate töösündmuste korral.

Komplekt #2 seob väikse mustrilise jaki ja küpses punases toonis aktsendid — vöö, kingad ja huulevärvi — ühtseks tervikuks. „Hästi efektne ja meeleolukas,“ täiendab Merle Lõhmus.

Komplekt #3 on pisut lihtsam ja argisem, samas näitavad kandja julgust kombineerida sellist kleiti suviste poolsaabaste ja lihtsalt kaela ümber mässitud salliga. „Kleidi alla on nutikalt lisatud õhuke kudum, mis lisab kleidile visuaalselt väikese varruka ja tulemuseks on pisut sportlikum üldmulje,“ kirjeldab Merle Lõhmus ja lisab, et ühtlasi on see hea nipp, kuidas jahedamal ajal soojemalt riietuda kampsunit või jakki lisamata.

Komplekt #4 Mündikarva kleidile on lisatud valge klassikalise joonega jakk. „Mina kannan alati jaki või pintsaku kraed üles keeratuna — see pikendab visuaalselt kaela ja mõjub modernsemalt,“ toob Merle Lõhmus välja oma riietumise salanipi. Kombinatsioon nahast tennistega on ühtviisi nii värske kui ka mugav. „Tennised ja muud spordijalatsid on hetkel väga suur trend ning muudavad klassikalise kleidi hetkega trendikamaks,” täiendab Merle Lõhmus.

Komplekt #5 Nööpidega kardigan on mõnus jaki asendus ja sobitub kleidiga ideaalselt. Aksessuaaridena on lisatud erksates toonides vöö ja suur suvine nahast märss, mille ümber on ehtena seotud sama värvi siidsall, mida vajadusel kaela ümber siduda. „Kirsiks koogil on need eriti efektsed särtsakas toonis paksu tallaga tennised, milles on nii elegantsi kui tulevärki,“ lisab Merle lõpetuseks.

Kõiki esemeid saab soetada Tallinna Foorumi keskusest Mosaici kauplusest ja e-poest.

Jaga
Kommentaarid