Valge justkui helendaks, selles toonis on alati rahu, luksust ja glamuuri ning isegi kõige lihtsamas komplektis ei jää sa iial märkamatuks! Erinevalt teistest pilgumagnetitest ei muutu valge aga mitte kunagi tüütuks ning selles on pea võimatu vulgaarsena mõjuda. Saleda joonega pükskostüüm, pitsiline kleit või sportlikus stiilis komplekt on näiteks kolm suurepärast valikut, kuidas valget kanda.

Tundlik sinine

Tumesinine on täielikult vallutanud musta positsioonid ja jumal tänatud – enamikule eestlastest sobibki see toon märksa enam. Tumesinine mõjub romantiliselt suurtel pindadel ja energiliselt printides ja kontrastides. Tumesinise-valge kombinatsioonis on alati ka kerge annus Riviera-puhkuse fiilingut. Keda aga enam köidavad kergemad sinised, võib valida õhulise ja õrna uneleva tooni.

Õunapuuõie roosa

Kevadel on enamikul jume alles ärkamas ning värskendav roosa on palge särama panekul suurepärane abimees. Roosasid on moekaardil päris rikkalikult: pastelseid, korallikarva ja tumedamaid. Kõike moekamad on roosa mahedad kombinatsioonid suitsuhalli, valge ja beežiga.

Värvid, mida nüüd pigem mitte kanda:

Tõsine must

Must tundub olevat lemmiktoon number üks! Hea turvaline ja mugav valik, kuid kevadel ei kaunista see paraku kedagi. Mustas tundume peale pikka pimedat talve eriti kahvatud ja kulunud. Anna oma mustale puhkust. Suvel, kui päike palgele pai teinud, sobib ta taas. Aga seni proovi parem valget, halli või tumesinist.

Mitme erksa tooni kombinatsioonid

Värve kasutatakse hooajati erinevalt, tänavu on aktuaalne jätta fookusse üks särav toon. Seda kantakse pealaest jalatallani või täiendatakse neutraalsete varjunditega. Silmakraapivalt rajusid kontraste on tavalisest vähem, kui värve on mitu, on need tavaliselt omavahel harmoonias.

Mürkroheline

Roheline oli äge uudistoon ja moesoosik mitmeid hooaegu tagasi, tänaseks on värvil aga elumahlad otsa saanud ja tasuks valida midagi muud. Kui siiski just roheliste gamma köidab, proovi pastelset münti, tundlikku oliivitooni või militaarrohelist.