2016. aasta Rio olümpiamängudele pühendatud erikollektsioon kõneleb eestlaste kui mererahva lugu. Eesti on mereriik ja meri on meie jaoks ajalugu, töö, toit, kultuur, haridus, traditsioonid ja uskumused. Meri on üht- või teistmoodi seotud iga eestlase eluga ning selle võimsus ja ilu, ettearvamatus ja jõud iseloomustavad märksõnadena ka sporti.

Montoni loodud Rio mängude olümpiarõivaste erikollektsioonis põimuvad merest inspireeritud elemendid üheks tervikuks šiki tegumoe ja kvaliteetsete kangastega. Eestis disainitud rõivad on viimistletud põnevate sini-must-valgete detailidega ning ehitud efektse EST-maakoodiga. Suviselt mugavad moerõivad kaunistavad Eesti olümpiadelegatsiooni sportlasi Rio suveolümpiamängudel ja pakuvad kõikidele spordisõpradele võimaluse ühtses vormis oma lemmikutele kaasa elada.

Montoni disainerid loodavad, et nii nagu sport liidab inimesi, ühendavad ka Eesti olümpiarõivaid kõiki Eesti spordi fänne üle terve maailma. Montoni Rio kollektsiooni rõivad on valmistatud limiteeritud koguses ja on müügil Montoni poodides, Tallinna ja Tartu Kaubamajas, Võru Kaubamajas, Sportlandi kauplustes ning e-poes Andmorefashion.com.

Vaata ka galeriid Lennusadamas toimunud esitluselt: