Üle 20 aasta Taani juhtivates moemajades disainerina töötanud Rikke Wienmann Mai võttis rõõmuga vastu Noa Noa peadisaineri koha, sest Noa Noas evitakse armastust riiete vastu ja just eriti armastust riiete vastu, mille tootmisel pööratakse kõrgendatud tähelepanu kvaliteedile ja käsitöö traditsioonide edasiandmisele. “Noa Noa rõivastes on aegumatu tõde”, räägib Rikke, “ei saa öelda, et me teeme klassikalisi rõivaid, vaid me teeme “igihaljaid“ — riided, mis kestavad ning mida võib kanda aastaid.”

Noa Noa uue peadisaineri käe all valminud 2016 aasta suvekollektsioon koosneb Noa Noa pärandist inspiratsiooni saanud julgetest ja värsketest esemetest ja on disainitud tähistamaks oleva hetke kergust, looduse rõõmu ja suveõhtute valgust.

Noa Noa laste suvekollektsioon haarab endasse kõik asjad, mis meile suve juures meeldivad. Päikesepaiste ja suvevärvid, soojad päevad ja kerge briis. Tikandid, sitsid-satsid, pitsid kergetest kangastest ja kaunites toonides. Kollektsioon nii linna, randa, kui aiapidudele.

Noa Noa naiste- ja lastekollektsiooni leiad Foorum keskusest, Narva mnt.5.

Jaga
Kommentaarid