Väike kelmikas käekott, et kõige tähtsam oleks alati kaasas. Klassikaline tepitud nahast kotike sobib nii kontorisse kui ka peole. Ühtlasi sobitub kenasti erinevate materjalidega alates linasest ja teksast kuni siidini välja.)

Suur kaelasall, mille korallitoon suviselt pruunika nahaga hästi klapib. Seo ja sobita sall päevasel ajal elegantse lohakusega kaela ümber, seo täienduseks koti külge või mähi tihedamalt kaela ümber, kui õhtud või hommikud veel jahedad.

Pärlikestega kõrvarõngad, mis on samaaegselt nii pidulikud kui ka argised. Suurepärane valik, kui soovid pärast tööpäeva mõnda pidu väisata. Ehted, mis on alati „kindla peale minek“, olenemata sellest, kas kannad pükse, kleiti või seelikut.

Siidist pluus ja maad embava pikkusega siidist seelik, mis kehal suvetuules mõnusalt voogavad, kerged hooldada ja sobilikud nii kontoris toimetamiseks, töövälisel ajal erinevateks üritusteks kui ka suvisel ajal rannapuhkuseks. Elegantselt lihtne lõige ja kvaliteetne materjal teeb ka nendest rõivastest esemed, millega oma garderoobi täiendada, samas ei aegu nad niipea.

Kõik 5 eset on saadaval Tallinnas Foorumi Mosaici kaupluses ja e-poes.

Jaga
Kommentaarid