Esinemine on esinemine ja me oleme iga ülesastumise eest väga tänulikud. Eestis esinemistega on tasapisi selgeks saanud, mis meid ees ootab. Välismaal ei tea sa kunagi, kas sinu muusikat on seal kuuldud, sest me oleme ainult aasta aega tegutsenud. Elektroonilise muusika võlu on aga selles, et see seob kõiki sarnaseid inimesi üle maailma, mis tekitab igal pool sarnase vibe’i.

Kas olete tundnud hirmu ka, et inimesed ei tea teist ja teie muusikast midagi? Kuidas ennast sellisteks olukordadeks ette valmistate?

See on DJ-ks olemise üks kõvemaid boonuseid. Sul on võimalus olla kameeleon ja sättida õhtuks enda set täpselt selliseks, et antud hetkel oleks sinul endal ja publikul täiega lõbus. Meie pigem ei ole need põikpäised selektorid, kes silmaklapid peas ainult ühte vagu künnavad, vaid üritame olla paindlikud ning pakkuda publikule kõigest midagi.

Esimene kvartal möödas, mis plaanite veel sellel aastal korda saata? Mõnele ägedale välismaa festivalile mängima ka?

Juunikuus on tulemas Eesti tuur, mis koosneb kaheksast esinemisest. Suvel astume üles enamusel Eesti suurimatest festivalidest ning lähme esinema mitmetesse Euroopa riikidesse — Hollandisse, Tšehhi, Montenegrosse, Soome, Rootsi ja Lätti. Enamus on festivalid. Loodetavasti toodame ka kogu suve tegemistest talveks ühe mega ägeda dokumentaalfilmi. Lisaks oleme mõelnud teha ägedates kohtades mussi, näiteks Pärnu jõel paadis.

Jaga
Kommentaarid