Sel kevadel lisas Subway Eestis menüüsse täielikud vastandid. “Tummise ameerikapärase loomalihatäidisega American Big Beef Melt on juba selle mõne nädalaga osutunud klientide seas menukaks,” kirjeldas Raigla ning jätkas: "Kuna Subway’s käivad hea meelega söömas ka taimetoitlased, otsustasime neilegi midagi uut pakkuda. Kui seni pakkus Subway Eestis taimetoitlastele köögiviljadega võileibu ning salateid, siis nüüd on menüüs üks põnev maitse Falafali näol juures, mis ei jäta samas külmaks ka kõige suuremat lihasõpra."

Falafel ei ole Eestis uudistoit, seda pakuvad mitmed tervisekohvikud üle Eesti, kuid seni on see Raigla sõnul olnud pigem nišitoode. Inimestele, kellele toidu nimetus midagi ei ütle, selgitas ta, et tegemist on Lähis-Idast pärit suupistega, mis koosneb peamiselt kikerhernestest ja erinevatest vürtsidest. “Falafelit süüakse näiteks lisandina riisi kõrval, kuid see sobib ideaalselt ka võileiva täidiseks,” tõi Subway arendusjuht esile.

Eesti esimene Subway avati 2013. aasta märtsis Tallinnas Estonia puiesteel. Tänaseks on Subway võileivapoodide arv kasvanud Eestis kümneni, üks neist asub Foorumi keskuses.

Jaga
Kommentaarid