Koju lilli ostes ei ole tarvis muretseda, kas osta paaris või paaritu arv lilli, kas väike mõni euro maksev hooajaline lill ikkagi peab igavesti vastu, kas sai lillepoes ikka õige valik tehtud, jne Lihtsalt osta just seda värvi ja sorti lilled, mis kuuluvad Sinu lemmikute hulka, samas mõtle loominguliselt oma argiste kastmekannude, supitirinate jms peale: kasuta vaaside ja ümbrispottidena julgelt anumaid, mis muidu võib-olla kappidesse aastateks peitu jäävad.

Kui muud käepärast pole, saad modernse ja kordumatu anuma ka klaaspurgist, millel ümber pitsist pael, võid plastmassist lillepoti ümbriseks siduda ka paberkoti või vanade teksaste sääre. Vintage on endiselt in!

Lillepoes lilli valides küsi julgelt nõu floristilt, sest lillede säilimisel mängivad suurt rolli mitmed aspektid, näiteks vaasivee temperatuur. Floristid jagavad lahkesti ka nõuandeid lillede igapäevase hoolduse kohta.

Kontorisse arvuti kõrvale võid valida väikese toalille, tööd tehes suuna pilk aeg-ajalt oma uuele rohelisele sõbrale, teed sellega oma väsinud silmadele suure teene. Kui arvad, et potilille eest hoolitsemiseks aega või hoolt ei jätku, vii oma töölauale armas väike vaas ja luba endale kord nädalas paar värsket lilleõit. Ühe töönädala peaks küll iga lill vastu pidama, seega külasta esmaspäeval enne tööle ruttamist lillepoodi ja lase ennast üllatada näiteks sireli, pojengi või ka lihtsalt tulbi-nartsissiga — neid iludusi igal aastaajal saadaval pole, seega kasuta juhust ja naudi kevadet.

Eriti kaunilt mõjuvad Sinu töölaual lilled, mis sobivad täpipealt Sinu uue huulepulga või küünelaki värviga! Otsi lilli valides inspiratsiooni igapäevastest asjades ja argipäev on värvilisem.

Lilleline ja värviline kevad ootab Sind Foorumi keskuse lillepoes Decoration&Fleur!

Jaga
Kommentaarid