Jumestuskreemi valik ja pealekandmine nõuab aega Kui tahad saavutada veatut väljanägemist, vali toon, mis sulle ka päriselt sobib ning ära unusta vajadusel jumestuskreemi ka oma kaelale ning dekolteele kanda.

Prantsuse maniküür ja pediküür

Kahju küll, aga need tegid oma võidukäigu tegelikult juba 1980ndatel ära...

Nähtav huulepliiatsi joon

Me näeme su huuli ilma, et peaksid neid sinu loomulikust huuletoonist või -pulgast tumedama pliiatsiga kontuurima. Kui soovid kontuurjooni tõmmata, vali sobivat tooni huulepliiats.

Avalikus kohas sättimine

Juuste kammimine või küünte viilimine on privaatsed tegevused, millest ei pea kõik sind ümbritsevad inimesed osa saama. Leia selleks sobivam koht.

Päikesepuudriga liialdamine

Päikesepuuder on mõeldud nahale loomuliku päikese poolt puudutatud jume lisamiseks, mitte ei peaks looma muljet superpruunist päevitusest. Kanna nahale täpselt nii palju puudrit, et tulemus jääks õrn ja loomulik.

Inetu maniküür

Kulunud välimusega maniküür on muutunud küll popiks, aga trendikal ja inetul tulemusel on õhkõrn vahe. Kui su küünelakk juba maha koorub, on aeg see maha võtta ja uus lakk peale panna.

Hoolitsemata kulmud

Kaunis kulmuraam muudab su välimuse kordades kaunimaks. Kui su sõbrad sind juba ükskulmuks kutsuvad, on aeg neid taltsutada. Teisest küljest, üle kitkutud kulmud on samuti hirmutav vaatepilt, mistõttu soovitame pöörduda professionaali poole...

Liiga pikad küüned

Kaunis pikkus ja seksikas küünelakk mõjub ultranaiselikult, aga hetkel, mil sinu küünte pikkus muudab isegi sõnumite saatmise raskeks, on aeg neid viilida.

Silmipimestavalt särav

Kui pead endalt küsima, kas kasutasid liiga palju litreid, siis nii see ka tõenäoliselt on. Vähem on rohkem. Sa ei taha ju mõjuda kui pimestav diskopall või algkooli käsitööprojekt.

Liiga täidlased huuled

Angelina Jolie huuled on küll seksikad, aga liiga täidlaseks süstitud huuled kohe kindlasti mitte. Tagasihoidlikkus on voorus!

Päevitamine

Päevitamine on ohtlik. Jutul lõpp. Kui sulle meeldib siiski pruun olla, eelista spreipäevitust.

Nabaneedid

Need olid vinged Spice Girlsi ja Britney Spearsi ajal. Tänaseks on nabaneedid juba ajalugu.

Kunst seal all pool

Säravad kivikesed, kunstkarusnahk või sulekesed, mis mõeldud “kaunistama” sinu aluspesu, tõeliselt õudsed “leiutused”.

Allikas: Allure.com