Sa oled romantik, kellele meeldivad traditsioonid. Sa püüdled täiuslikkuse poole kõiges, mida ette võtad, ja proovid teistes alati nende häid külgi näha. Inimesed võivad kutsuda sind vanamoodsaks, aga tunned täiuslikkuse ära, kui seda oma silmaga näed.

Nelgid

Sa oled kahe jalaga maa peal. Sa võid vahel tunduda kinnine, aga tegelikult oled südames alati siiras. Sa oled praktilise meelega, mistõttu pöörduvad teised sinu poole, kui vajavad head nõu. Sa hindad elu pisikesi rõõme ja oled sõprade seas väga austatud.

Karikakrad

Sa oled rõõmsameelne. Vaatad elu alati optimistlikult ja leiad asjades häid külgi. Sulle meeldib teisi naerutada ja sa oled suurepärane sõber. Eelistad veeta aega pigem looduses ja su klaas on alati pooltäis, mitte pooltühi.

Tulbid

Sa oled armas inimene. Sa oled inimeste inimene, kes armastab reisimist. Erinevalt teistest ei karda sa muutusi ja kohandud hästi. Oled tundlik, muretu ja annad suurepärast nõu.

Orhideed

Sa oled vaoshoitud. Sinu ümber hõljub salapärane aura ja tõenäoliselt on ka su sõpradering väike. Kuigi sulle ei meeldi seda tunnistada, on su välimus sulle väga tähtis. Eelistad klassikalist stiili.

Kannikesed

Sa oled lojaalne. Sa oled privaatne inimene, mistõttu tundud tihti kinnine ja vaikne. Hindad ausust ja lojaalsust. Sul on väike grupp sõpru, keda tunned juba aastaid.

Liiliad

Sa oled südamlik. Sa hoolid väga teistest inimestest ning oled kindlasti suurepärane lapsevanem. Oled uhke oma saavutuste üle ja seltskonnas hinnatud kaaslane. Sul on ka suurepärane riietumisstiil.

Päevalilled

Sa oled energiast pakatav. Sa oled rõõmsameelne ja sooja südamega. Mõjud optimistlikult ja lood kergesti uusi sõprussuhteid. Sa oled pidude kuninganna, kes täidab ruumi sisenedes toa koha energiaga.

Nartsissid

Sa oled kunstilembene. Näed palju vaeva ja suudad imehästi mitut asja korraga teha, sest oled väga organiseeritud. Kuigi püüdled täiuslikkuse poole, eelistad elada rahulikku elu.

Pojengid

Sa oled hooliv. Sul on kullast süda. Armastad inimesi üllatada ja nende päeva paremaks muuta. Lisaks oled ka hea kuulaja ja hooliv inimene. Sul on suurepärane stiilitunne, mida teised imetlevad.

Sirelid

Sa oled nostalgiline. Kipud pidevalt ajas tagasi vaatama ja minevikku üle romantiseerima. Saad igas olukorras hakkama ja proovid asju mitte liiga tõsiselt võtta.

Piibelehed

Sa oled tagasihoidlik. Oled loomult positiivne ja õnnelik inimene ning kaitsed väga inimesi enda ümber – sead tihti teiste vajadused enda omadest kõrgemale.

Allikas: Buzzfeed