Su hingeõhk on ebameeldiv. Ära süüdista ainult sibulasaiakesi või küüslaugust pastat – janu vähendab sülje teket, mistõttu bakterid su suus hakkavad vohama, millele järgneb halvasti lõhnav hingeõhk.

Ai, lihaskrambid! Soe temperatuur mõjutab ka sinu lihaseid. Kui sa ei tarbi piisavas koguses vett, tõmbavad nad krampi.

Suur magusaisu. PMS pole ainus aeg, mil tahaksid lähima paki kummikomme haarata (või XL-suuruses šokolaadibatoonikese). Kui tunned ootamatut magusaisu, võib tegu olla hoopis januga.

Sa ei jaksa trenni teha. Sul on raske isegi oma kõige tavapärasemat treeningkava lõpuni teha? See ei pruugi tähendada, et oled vormist väljas. Vähene vedeliku tarbimine alandab vererõhku, mistõttu sinu süda peab rohkem tööd tegema ja väsid kiiremini.

Sa kukud näpistamistesti läbi. Kuiv nahk on esmane märk vähesest vee tarbimisest, aga veel parem on teha näpistamistesti. Kui oled vähe vett joonud, on su nahas vähe elastsust. Kui su nahk peale kerget näpistamist kiiresti tagasi normaalseks ei tõmbu, haara kohe suur klaasike vett.

Su pilk on udune. Kui su kehas pole piisavalt vedelikku, muutuvad su silmad kuivaks ja pilk võib minna uduseks. Sel juhul tuleks kindlasti vältida auto juhtimist ja muid tegevusi, mis võivad halva nähtavusega ohtlikud olla.

Sa ei saa nutta. Kui nutad, aga vaevu tuleb pisaraid, pole sul tõenäoliselt piisavalt vedelikku kehas.

Allikas: Delish