“Neile, kes vihkavad jooksmist, on mul halb uudis – see tõesti töötab. Olen märganud, et mu keha muutub juba siis, kui jooksen päevas kõigest pool tundi. Kui sulle tõesti joosta ei meeldi, proovi leida midagi, mis sind motiveeriks: armsad uued spordiriided, suurepärane muusikalist, ilus jooksurada või tore trennisõber.”

2. Jasmine Tookes

“Enne randa minekut kasutan alati päikesekreemi ja proovin juba varasemalt kauni päikese poolt puudutatud jume saada (toonivad kreemid!). Piserdan näkku ka roosivett, mis mind terve päeva jooksul värskena hoiab.”

3. Alessandra Ambrosio

“Tee kindlaks, et sul on olemas just sinu kehale sobiv trikoo. Päikese käes lesides kannan vähem katvaid bikiine, aga kui terve päeva rannas võrkpalli mängin või muid aktiivseid tegevusi teen, vajan midagi mugavamat.”

4. Josephine Skriver

“Parimaid asju, mida ma rannahooajal teha saan, on juua piisavas koguses vett. Niisutan ka nahka suurepäraste ihupiimade ja -toodetega, mis sisaldavad kookosõli ja sheavõid. Need muudavad mu naha imseliselt siledaks.”

5. Martha Hunt

“Proovi alati õhtul või hommikul enne randa minekut trenni teha – isegi, kui sa vahet silmaga ei märka, tunned end paremini.”

Allikas: Vogue