Kui oled seni T-särke vältinud, pidades neid liiga lohvakateks, siis proovi seda nippi. Pane särk püksi, hoolimata sellest, kas kannad teksasid või näiteks seelikut. Nii defineerid pihajoone ja tulemus on šikk. Isegi kui sa kannadki sisuliselt vaid teksapükse ja T-särki, nagu Hailey Baldwin.


Foto: Vida Press

Kääri varrukad üles

Või lõika need sootuks maha või eelista sellist varianti, millel polegi varrukaid! T-särk on küll lihtne kuid väga mitmekülgne rõivaese – ühel hetkel on sul T-särk, järgmisel aga topp! Rita Ora on siin heaks näiteks.


Foto: Vida Press

Kanna kaelaehteid

Selle otsuse, kas sobitada lihtsa T-särgi juurde julgeid või tagasihoidlikke ehteid, teed sa ise, kuid ka see on üks võimalus ühte ja sama särki iga kord veidi erinevalt kanda. Fotol Rita Ora.


Foto: Vida Press

Klassikaline kombinatsioon töötab

T-särk ja mootorratturitagi on kui taevas loodud kombinatsioon, mis lihtsalt töötab. Kanna millal ja kus iganes, Christina Aguilera näiteks otsustas isegi punasel vaibal nii poseerida.


Foto: Vida Press

Mitte ainult lihtne särk

Kui sulle seostuvad T-särgid vaid teksapükste ja nahktagidega, siis nüüd on aeg seda muuta! Proovi särki kanda näiteks koos šiki pükskostüümiga nagu Oliwia Wilde'il.


Foto: Vida Press

Loo oma stiil

Kombineeri ja katseta! Kate Moss näitab, et T-särki saab ägedalt kanda isegi koos kasukaga!


Foto: Vida Press