Mis teeb sellisest lähenemisest niivõrd eduka ärimudeli?

MemberShopis on kõik ülemaailmselt tuntud brändide nagu Diesel, Guess, Lacoste, Furla, Calvin Klein jms riided, jalatsid ja aksessuaarid müügil ülisuurte allahindlustega. Erinevad pakkumised kestavad umbkaudu neli päeva, mis tagab kliendile, et kaup vahetub tihti ja on alati omanäoline. Igal päeval lisandub valikusse uusi soodustusi ja sortimenti.

Soodsa hinnaga kaupadele pääsevad ligi ainult end registreerinud liikmed. Registreerimine on aga tasuta ja võtab vaid loetud sekundid. Registreerunud liikmed saavad poelt enne iga soodusmüügi algust teavitava e-kirja ja võivad asuda internetipoes ostlema kasvõi koheselt.

Kuidas ikkagi saavad MemberShopis müüdavad tooted nii soodsad olla?

MemberShop.ee töötab koostöös brändide ja nende ametlike esindajatega lõigates vahelt ära kaupade hindasid kergitavad vahendajad. Samuti on poe vahendusmarginaalid kordades väiksemad kui tavapärastes riidekauplustes.

MemberShop kaupleb nii laoülejääkide kui vanemate kollektsioonide, aga ka päris uute kollektsioonidega. MemberShop ei ladusta kaupasid, mis muudab samuti hinnad soodsamaks - müügis olevad tooted hoitakse brändiomaniku laos, kes saadab müügi lõppedes tooted Membershopile ja sealt jõuavad need omakorda tellijateni.

Vaata kohe Membershop.ee.

Jaga
Kommentaarid