Liina on alles hoidnud soliidse kliendiandmete arhiivi ja nii teab ta täpselt, mida Kaja viisteist aastat tagasi soovis. “Sa tulid kuumakäärilõikusesse! Sul olid tookord heledad pikad juuksed.”

Nüüd näeb Kaja välja hoopis teistsugune – lustlikult värviline lühike soeng, mis sobib talle uskumatult hästi. Kaja tunnistab, et juuste erilise tooni kohta on temalt palju päritud ja see ongi muidugi Liina välja pakutud värv, oivaliselt isiksusega haakuv.

Julge klient on juuksuri rõõm

Kaja jäi kohe esimese käiguga Liina juurde väga rahule. “Inimese olemus ja temaga suhtlemine on juuksuri puhul tähtis. Mulle meeldib, et Liina teab profina paremini kui ma ise, mis mulle sobib. Mul on vahel imelikud soovid ja siis toob juuksur mu maa peale tagasi.”

Liina jaoks pole Kaja soovid sugugi imelikud: “Kaja pole “igav” klient, ta usaldab mind palju ja annab mulle idee-otsa kätte. Ja mina saan edasi teha, mida arvan talle sobivat. Kaja on ilus inimene, kellele on hea teha erinevaid asju, kuigi tema tugevad ja isepäised, keerukohtadega juuksed kõige kergemad lõigata ei ole.”