Paljud Jäärad tunnevad, et edu saavutamiseks tuleb söösta võitlusse. Sööstavadki – vahel isegi selgeks tegemata, mille või kelle vastu täpselt. Loomulikult annab selline ühepoolne aktsioon üsna ettearvatavaid tulemusi: väikesi võite ja pisut suuremaid kaotusi.

Suhted. Nüüd on hea kokku võtta kogu olemasolev rahutagavara ja hoiduda konfliktidest. Kui see on liiga keeruline, tasub vältida suhete liiga lõplikku katkestamist, juba järgmisel kuul tunned suurt soovi taas hästi läbi saada.

Töö ja raha. Tööl ja äriski võib sul olla soov mõned seni kenasti töötanud kokkulepped ümber teha või sootuks lõpetada. Kui sellised reformid pole hädavajalikud, viivad need raha välja ja juhivad ressursid olulistelt eesmärkidelt kõrvale.

Ilu ja tervis. Sinu energiatase on kõrge, vahel liigagi. Saad seda aga enese kasuks tarvitada, kui põed mõnd kroonilist haigust või kerget põletikku: sa lihtsalt põletad ennast terveks. Kui energia treeningutesse suunad, teenid trimmis keha ja parema enesetunde.

Sõnn

Sõnnidel algab tegus ja edule orienteeritud kuu, mil end suvistest kriisikestest kenasti välja töötatakse. Tark Sõnn teritab praegu saagi, näiteks läbib mõne erialase koolituse või algatab uue ettevõtmise, millega toob kasu endale ja lähedastele.

Suhted. Oled enesekindel ja sõbralik, mistõttu pälvid kergesti sõprade ja sugulaste heakskiidu ja imetluse. Ent kõige enam imetleb sind sinu partner, sest privaatsfääris vabastad oma tõelise olemuse ja kehastud ümber ehtsaks seksijumalannaks.