Kui septembris kulges midagi nii, nagu Jäär poleks soovinud, teeb ta oktoobris kiireid ja järske samme olukorra parandamiseks. Võib-olla liigagi järske, sest taas võivad tekkida olukorrad, kus liigne kiirustamine sündmustest ette tõttab.

Suhted. Kõige paremini tunned end mõttekaaslaste hulgas ning sagedamini on need pigem sõbratarid kui pereliikmed. Samas tuleks keskenduda veidi enam teiste kuulamisele, mitte kiirete otsuste langetamisele.

Töö ja raha. Tööasjus peaks ülemuste ja oluliste äripartneritega suheldes emotsioonid enese teada jätma, sest õhus on küllalt palju konfliktivõimalusi. Tuled neist küll välja võiduka hüüdega “Ma ei tahtnudki...!”, kuid saaks ka paremini.

Ilu ja tervis. Selles valdkonnas on võimalikult õnneliku kuu võti see, et meelte rahustamise ja kehale meeldivate kogemuste pakkumisega on lootus nii mitmedki konfliktiolukorrad ära hoida. Ole erakordselt ettevaatlik liikluses, eriti kuu teisel nädalal.

Sõnn

Sõnni jaoks algab väga meeldiv ja mõistlik kuu. 80 : 20 printsiipi järgides avastab nii mõnigi Sõnn, et suurem osa tulemusi tuleb vähema pingutusega, ning vabastab ülejäänud aja oma lähedaste ja isikliku arengu tarbeks.

Suhted. Kellel on pere, veedab mõnusaid aegu. Ka pere loomiseks on hea aeg – praegu sõlmitud abielud kestavad kaua ja rõõmutoovalt. Ametliku tseremoonia asemel võib anda ka lihtsalt vastastikuse lubaduse. Kaaslast otsides on šanss kohtuda õige inimesega.

Töö ja raha. Väga edukas aeg, eriti neile, kelle töö on seotud teiste mõjutamisega. Väga hästi tunnevad end õpetajad, müügitöötajad ja psühholoogid. Sinu õnnestumised paistavad silma ning kajastuvad üheselt ka sissetulekutes. Raha kulutamiseks on aega õnneks vähe.

Ilu ja tervis. Et vaim oleks virge ja mälu vormis, peab end hästi tundma ka füüsiliselt. Hea aeg alustada mõne uue ja huvitava treeninguga või taaslülitada oma ajakavasse vana mõnus trenn, milleks vahepeal aega polnud.